Lifestyle

Quatre


Kaunis ja yksinkertaisen tyylikäs Quatre Boucheronilta tuoksuu kukkasilta. Tuoksu on saanut inspiraationsa jalokivitalon vuonna 2004 valmistetusta unisex Quatre kokoelman sormuksista.

Alkutuoksussa  herkutellaan punaherukalla ja mansikalla. Sydäntuoksussa viehättää sambac jasmiini ja ruusu. Lopussa viipyilee setripuu ja pehmeä casmera sekä aistillinen myski.

Ruusu pomppaa minusta eniten esille ja kevyenä tuoksuna käy hyvin päivätuoksuksi. Näen tämän yhtä hyvin nuorella naisella romanttisena tuoksuna sekä myös businessnaisen tyylikkäänä tuoksuna neuvotteluissa ja liikelounailla. Ei hypi liikaa kenenkään nenälle ja en usko, että aiheuttaa bussimatkustajille kohtausta.

Luin äskettäin jutun, jossa kehotettiin miettimään tuoksun käyttämisessä malttia,  jotta allergiset ihmiset eivät saisi hengenahdistusta vieressä istuvan parfuumihuuruista. Joskus sitä saattaa tuoksuhurmiossa unohtaa kanssaihmiset ja tulee suihkittua tuoksuja olan takaa. Meillä mies on hyvä mittari tähän, milloin olen tehnyt överit. Jos olen suihkinut tuoksua omasta mielestä ”maltilla” ja juoksen autoon, jossa hän jo odottaa, tulee heti kommenttia, että huhuh, oletpa laittanut vähän parfyymiä. No, olen kyllä oppinut, että jos sitä tuoksua laittaa juuri ennen lähtöä, niin toki se tuoksuu voimakkaammin silloin. Nykyisin pyrin laittamaan tuoksun siinä pukeutumisen yhteydessä ja suihkimaan parfyymin ilmaan ja kävelemään tuoksupilven läpi. Tämän tehtyäni ei ole moitteita mieheltäni tullut. Tuoksu on asettunut aloilleen ja tuoksuu hillitysti.

Itse allergisena ja joillekin tuoksuille reagoivana, ymmärrän kyllä tuon bussissa istuvan ihmisen kärsimykset, jos tuoksuu liikaa hajusteille. Yleensä yleistetään naiset näissä tuoksujutuissa, mutta aika usein se on sen tyylikkään ja charmantin herran tuoksu, joka pökerryttää. Miesten tuoksut ovat usein hyvinkin voimallisia ja jos sitä on suihkittu olan takaa, miesten tyyliin, niin ei ole ihme, jos alkaa ahdistamaan.

Naistenhuoneissa huomaan naisten lisäilevän tuoksuja usein runsaastikin ja juuri laitettu tuoksuhan siis tuoksui voimakkaamin. Itse en tuota tee, koska en halua tuoksua liikaa ja en myöskään halua raahata kallisarvoista pulloa mukani siinä pelossa, että se vaikka rikkoutuisi.


Mitä mieltä olet? Suihkitko itse tuoksuja liikaa? Miltä tämä Quatre-tuoksu kuulostaa?

Tuoksu on lehdistönäyte

8 Comments

 • Jonna H.

  Itse laitan aina aamulla eka parfyymin, just sen takia, ettei se olisi ulos lähtiessa voimakkaimmillaan, muuten kaikki vahvemmat tuoksut suihkautan ilmaan ja kävelen läpi.

  Quatre on ihana, yksi tämän vuoden yllättäjistä.

 • Anonyymi

  Itse en pidä liian voimakkaista, pistävistä tuoksuista ja siksi kotona pidän huolen, että suihkautan vain kylppärissä yleensä ilmaan ja kävelen läpi riippuen tuoksusta ja voimakkuudesta. Tuoksu ehtii sitten vähän haihtua, kun liikkuu muualla 🙂 Tämä tuoksu kuulostaa oikein raikkaalta ja miellyttävältä kertomasti perusteella, siitä tulee mieleen kesä, olisi ihana kokeilla 🙂 minna82@gmail.com

 • Mysterious M

  En itsekään pidä pistävistä tuoksuista, sillä silloin saan helposti päänsäryn. Tosin itse tykkään kyllä tummista, mausteisista tuoksuista, mutta pidän aina mielessä, että en laita sitä liikaa, tai toivon niin.
  Raikkaus on muuten yksi hyvä sana kuvaamaan tuota Quatre tuoksua ja kyllä siitä kesäkin tulee mieleen. Käy ihmeessa tuoksuttelemassa, sillä se on hienostunut ja tyylikäs tuoksu kukkasten kera:) Lämpimät kiitokset vielä kommentistasi:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *