Kosmetiikka

Iltaan meikit ja asu

Näin marraskuulla alkaa juhlakausi, jota vietetään sinne loppuvuoteen saakka. On monenlaisia menoja ja pippaloita, joten ajattelin tehdä tähän vähän ideointia siitä, kuinka juhlalookkia voisi rakentaa. Tämä aihe käy itsellenikin hyvin, sillä olen menossa hyvän blogiystäväni Casa Mimin kanssa katsomaan Murhaavaa illallista,  jossa herkutellaan kolmen ruokalajin illallisella ja samalla seurataan jännittävää näytelmää. Casa Mimin blogissa sisustetaan tyylillä ja välillä reissataan viehättävässä Espanjan kodissa. Käykäähän katsomassa blogia.

Anna Suin tuoksu Romantica Exotica Eau De Toilette pääsee tänään tuoksukseni, sillä se on kevyt ja raikas, trooppinen, eksoottinen ja houkutteleva. Alussa mustaviinimarjaa, sitruunaa ja veriappelsiinia. Sydäntuoksussa appelsiisinkukka, jasmiini ja lootus. Lopputuoksuna puuvilla ja santelipuu. Vaikka tämä onkin kukkaistuoksuna muistuttamassa kesästä, niin tuo santelipuun sävähdys antaa mahdollisuuden myös näin loppusyksyn  tuoksuksi. Lisäksi tämä tilaisuus alkaa iltapäivällä, joten en halua käyttää liian voimakasta tuoksua. Eli suhkun jälkeen suihkaus Romantica Exoticaa, niin ei mieskään pääse valittamaan liiallisesta tuoksun käytöstä, kyydittäessään minua tuonne teatteriin.


Pohjameikki tehdään tietysti Guerlain pohjustuksella ja meikkivoiteella ja niistä kannattaa lukea tämä postaukseni. Oriflamen juhlameikeistä silmäluomille sipaisen The One Bold Intensity luomiväripaletista ja tummat sävyt sopivat ihanasti juhlavampaan meikkiin. Huulille tietysti sähäkkä punainen Elegant Red ja poskille Giordani Gold Heritage Edition Bronzing Pearls Compact, kiinteään puuteriin pakattu versio suosituimmista puuterihelmisävyistä ja minulla sävynä Natural Radiance. Antaa  kauniin sävyn iholle ja hennon hehkun. Lisähehkua ei saa unohtaa ja sitähän saa Lumenen uutuustuotteista ja siihen vinkkiä löytyy postauksesta täältä.


Ripsiin harjaan tätä Lumenen True Mystic Curl Mascaraa, uutuus, josta on nopeasti tullut suosikkini ripsivärien joukossa. Mustaakin mustemmat ripset ja tällä saa niihin myös kaarevuutta. Mascaran runsas koostumus kietoutuu jokaiseen ripseen ja antaa volyymia ja kohottaa ripsen tyvestä kärkeen. Mascarassa on taipuisuutta lisääviä luonnonvahoja. Minun on laitettava päälle varmuudeksi Clarinsin Double fix mascaraa, joka tekee ripset vedenkestäviksi, joten ei tarvitse kantaa huolta ripsivärin tuhrautumisesta. Eiköhän se meikki ole siinä. 

Jotta kiharani psyisivät kimmoisina, siirryin käyttämään minulle suositeltuja Kerasilk Volume shampoita ja hoitoainetta. Liian hoitava tuote kun lätistää kiharaa ja tekee siitä velton, nyt tarvitaan poweria ja siihen nämä Goldwellin tuotteet tulivat apuun. 


Biozellin Color Mask tuotteet ovat pelastus tämmöiselle värjäyskierteessä olevan tukan omistajalle. Sain testiin näitä tuotteita ja yhdistelen Hot Copperia-ja Mandarin-naamioita ja näin saan potkua myös sävyyn. Punainen kun aika nopeasti haalistuu hiusvärinä. Minulla on myös yksi purkki oranssia suoraväriä Biozelliltä odottamassa. Katsotaan milloin uskallan räjäyttää pääni hehkuvalla oranssilla. Olisiko liian hurjaa?

Kiharani tarvitsevat myös textuuria ja lakkaa, joten kaikki peliin, Biozell Texturizing spray ja Super Strong hairspray, jotta pörrö on kuosissa. Minusta on tullut näiden hiustuotteiden suurkuluttaja ja sekoittelen eri valmistajien tuotteita sopuisasti yhdessä ja yritän saada parahimman cocktailin omaan tukkaani sopivaksi ja sitä kehoitan teitäkin tekemään. Menee aikansa ennenkuin oma setti löytyy ja välillä hiusten kunto ja tyyli vaatii tuoteaineiden uudelleen arviointia. Uskon siihen, että läpi vuoden ei voi ihan samoja tuotteita käyttää, vaan hiukset piristyy, kun niille annetaan jotain uutta.


Mekko on hankittu toissa vuonna Brandy Melvillestä Tukholmasta. Mekko oli sellainen löysä ja a-linjaltaan ihan kiva, mutta ei se minun vartalolleni oikein sopinut. Piti käyttää vyötä ja se  menetteli, mutta jotain oli tehtävä. Otin ja heitin sen mallinuken päälle ja tein neuloilla muutaman nipistyksen etusivuun ja pienensin hieman liian antavia kädentienaukkoja ja otin samalla pieniä sisäänottoja sivusaumasta. Minusta nämä pienet korjausliikkeet teki mekosta mielenkiintoisemman ja ei niin ”hölttänää”, kuten se oli ollut. Tykkään siitä, että mekon helma oli jo valmiiksi takaa pitempi ja nyt nämä laskokset lisäävät mekon helman jännittävyyttä. Vai mitä mieltä olette, tuliko tästä ihan ok? 


Kaulakorun sain ottaa tyttäreltä lainaksi ja se on H&M:n koru, pikkukolikoilla joskus ostettu. 
Kohta on aika lähteä, joten toivotan teille kaikille kivaa lauantaita.

Kaikki postauksessa esiintyvät kosmetiikkatuotteet ovat lehdistönäytteitä

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *