Lifestyle

Murhaava illallinen

Eilen tapahtui murha! Niin kammottavaa kuin se onkin nyt muistella tuota, mutta niin vain kävi ja kesken illallisen. Vielä kolmen ruokalajin illallinen gourmee tyyliin! Eikä siinä vielä kaikki, vaan meitä illallisilla olijoita alettiin tarkkailemaan ja epäilemään ja  hetken aikaa pääepäiltynä oli Tinskun keittiön bloggari Tiina. Mitä ne nyt Tiinaa kävi epäilemään, eihän se nyt voinut liittyä mitenkään siihen juttuun, vai liityikö sittenkin?

 Gurmeeteatterin dramaattiset valaisimet, tumma hämyisyys ja juhlava kattaus loivat miellyttävät puitteet  illalliselle ja saimme nauttia hyvässä seurassa juomien kera kuhaa, minulle oli allergia-annos, hirvenlihaa ja karamellisoitua talviomenaa. Onneksi Huvilateltta Suvilahdessa oli lämmitetty, mutta kieltämättä kylmä tuli eteistilassa, kun odoteltiin sisälle pääsyä. Tämä on mielenkiintoinen konsepti, jossa voi seurata jännitysnäytelmää ja illallistaa samalla. Katsoja saattaa päästä osalliseksi tätä esitystä ihan vahingossa ja sehän lisää esityksen jännittävyyttä.

Käsikirjoitus Diana Leesalu
Ohjaaja Seppo Honkonen
Lavastus Aigars Otsolins 


Murha kyllä selvitettiin ja syyllinenkin löytyi, vaikka meitä illallisella olijoita pidettiin jännityksessä loppuun asti. Niin, ja ei se murhaaja onneksi ollut Tiina. 

Menu oli ravintola Askin keittiömestarin Filip Langhoffin käsialaa: 

Alkuruoka 
Marinoitua kuhaa ja sipulia
Pääruoka
Paistettua maa-artisokkaa, hirvenlihaa ja sieniä
Jälkiruoka
Karamellisoitu talviomena ja ruskistettu voi 


Esitys kestää 2,5 h ja lippupaketti 79 e sisältää esityksen, kolme ruokalajia sekä kahvin tai teen. Viinipaketin voi ostaa erikseen.

Illan tarjosi Gurmeeteatteri

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *