Hiukset

Goldwell hiustuoksut ja arvonnan voittaja

Mietihän miltä hiuksesi tällä hetkellä tuoksuvat? Jos hiuksesi ovat puhtaat, niin tuoksuvatko ne silti vastapestyille vai jo epämiellyttävän tunkkaisille? Aika pian hiustuotteet haihtuvat hiuksista, jos niitä ei pese joka päivä. Harva kai oikeasti enää nykyisin niin tekee. Miltä sinä toivoisit, että hiuksesi tuoksuisivat? Itse ainakin mielelläni toivoisin raikkautta. Miltäs sitten kuulostaisi hiusparfyymi? Minä olin hieman ällikällä lyöty, kun ensi kerran tästä kuulin. Oikeastiko  hiuksille omat tuoksunsa? No johan on.

Goldwell Kerasilk on kehitellyt hiuksille omat kaunistavat hiustuoksunsa.  Kaikki tuoksut: palauttavat hiuksiin vastapestyjen hiusten tuoksun, samalla kun peittävät epämiellyttävää hajua päivän aikana, silkkinen tunne ja hienovarainen kiilto sekä sähköisyyden estäminen

Reconstruc: mangolian ja jasmiinin arvokas tuoksu
Color: puhtaat vastapestyjen hiusten raikas tuoksu
Repower: freesia ja lilja
Control: hienostunut itämainen tuoksu

Tässä onkin sellainen jippo, että hiustuoksuihin voi tarttua silloin, kun ei halua tuoksua liian voimakkaasti ja kuitenkin haluaa tuoksua hyvälle. Totta, aina ei edes halua laittaa parfyymiä, joten silloin tuollainen kevyt tuoksu hiuksiin toimisi. Talvella pipo päässä kulkiessa voisi hiustuoksu toimia hyvin ja pipokaan ei varmasti pahastuisi tuoksusta. Kesällä sitten aurinkorannalla hiustuoksu olisi varma menestys, sillä tuoksujahan ei suositella laitettavaksi iholle aurinkoon mentäessä. Pienten vauvojen äideille ei suositella vahvoja hajusteita, niin silloinhan tämä olisi mieto versio tuoksusta ja uskon myös, että tästä voisi olla helpotusta tuoksuallergisille.

Näistä tuoksuista itselleni suosikiksi nousee tuo Color, sillä minusta mikään ei voita vastapestyjen hiusten raikasta tuoksua ja silloin voin suihkauttaa myös muuta parfyymiä. Toinen suosikkini on tuo Control itämainen tuoksu.

Innostuitko hiustuoksuista? Mikä olisi suosikkisi?
Tuotteet lehdistönäytteitä

Loppuun vielä tärkeä uutinen, nimittäin pipon on voittanut arvonnassa S-Lisa! Paljon onnea voittajalle ja kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille.

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *