Kosmetiikka

Essence makeup

Parisen viikkoa sitten sain kutsun Essence meikkien lanseeraukseen suomessa, ensimmäisenä pohjoismaana. Olin joskus kuullut merkistä, mutta tietämykseni oli todella vähäistä. Saksalainen merkki, joka tarjoaa pikkurahalla laadukasta kosmetiikkaa. Ostaminen on helppoa, sillä Essence on kaikkien ulottuvilla ja vaikkapa ruokaostoksilla voit tehdä meikkiostoksia. 

Minä en yleensä marketeista ruokaa ostaessani kyllä katsele meikkejä, joten siksi kai tämä merkki oli jäänyt minulta huomaamatta. Meikit ovat olleet suomessa jo vuoden, mutta vasta nyt, kun merkki on levinnyt koko maahan, se lanseerattiin kauniiden ja hempeiden vaaleanpunaisten hörhelöiden seassa. Sopii hyvin tuon meikkimerkin tyyliin.

Värisävyjä löytyy laidasta laitaan ja tiuhaan tahtiin tuleekin uutta. Ehkä joku mieleinen värisävy saattaa olla poistunut jo hyllyiltä, sillä ne uudistuvat kokoajan. 


Tämä merkki on varmasti loistava nuorille ja vaikkapa opiskelijoille, sillä hinta ei päätä huimaa. Voin kuvitella, että näihin nuoret tyttöset mielellään uhraavat viikkorahansa.

15 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *