Sisustaminen

Jouluako jo?


Viime viikonloppuna, mieheni kanssa lenkkeillessä, tuli ihan ”sattumalta” tarkistettua Country Whiten joulutarjonta. Tämä liike on sellainen, jossa tahtoo lähteä vähän lapasesta tuo ostelu, mutta nyt oli meillä molemmilla kukkarot jääneet kotiin, onneksi, tuumi mies ja minä tietysti harmittelin. Miljöö on niin ihana ja sopiva juuri maalaisromanttisen sisustamisen ystävälle. Mutta kyllä sieltä minusta löytyy yksinkertaisempaan tyyliin sisustajallekin omat valikoimansa.


Tässä oli vain osa tarjonnasta ja uskon että menen sinne ihan lompakon ja ajan kanssa tässä lähiaikoina, jotta pääsee virittäytymään joulufiilareihin. Tulevana viikonloppuna on jouluavajaisetkin ja alennuksia, se tietää siis rahanmenoa.

Olen tässä kehitellyt hieman joulukalenteria teille, lukijat ja tiedossa on vähän kaikenlaisia kivoja juttuja. Silmät auki kuljen ja etsin ideoita, mutta siitä sitten lähempänä joulukuuta.

Maanantaina olimme katsomassa teatterissa Komisario Palmun Erehdystä perheen kanssa ja tänään on pikkujoulumeininkiä cabaree-tyyliin, joten kiirettä pitää. Tulee tässä kuussa jo kulttuurin yliannostus tällä menolla. Palmua suosittelen ja varsinkin, jos leffoja on telkusta joskus katsellut. Tämä oli miehelle synttärilahja ja koska hän on tyttöjen kanssa kaikki Palmu-leffat katsellut, niin sehän sopi mainiosti. Minä olen ainoa, joka ei nyt niin Palmusta ole intoillut, mutta teatterista kyllä tykkäsin.

Oletko sinä käynyt teatterissa viime aikoina?
Miten on pikkujoulujen kanssa, joko ne on vietetty vai vielä edessä?

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *