Ihonhoito

Clarinsin huippuseerumit

Tänään piti postailla aivan jotain muuta, mutta koska kuvat eivät ottaneet millään onnistuakseen, jätin kuvaamisen suosiolla ja etsin jo valmiiksi kuvaamani kuvat Clarinsin seerumeista. Alkusyksyllä otettu, joten ihana huomata, miten hyvä on joskus ennakoida kuvien suhteen. 

Nämä seerumit on syytä painaa korvan taakse, mikäli et näitä ole päässyt jo kokeilemaan. Clarinsin Double seerumi on ollut jo jonkin aikaa tarjolla, Itseasiassa muutaman vuosikymmenen, mutta pari vuotta sitten tuote hieman uusiutui ja nyt se on sopiva jo 25 ikävuodesta ylöspäin. Olin tätä jo halunnut kokeilla, mutta muutama muu seerumi oli ollut testilistalla sen verran pitkään, että ne oli testattava ensin alta pois, ennen kuin sain tämän viimein korkattua.    

Double seerumi on vesi-ja öljypohjaisen yhdistelmän sisältävä koostumus. Pullossa on kaksi säiliötä ja pumpatessa tuotetta ulos, ne yhdistyvät. Ihanan kevyt Clarinsmainen tuoksu, joka viehättää varmasti tuoksuista pitävää, mutta tuoksu ei ole kuitenkaan pökerryttävän tuhti ja häipyy kyllä ajan kuluessa iholta. Koostumus on kevyt ja sopii näin kaikille ihotyypeille. Itse en aina edes laittanut tämän kanssa mitään muuta, koska niin hyvältä ja ravitsevalta tuote tuntui. Mutta nyt talvemmalla tämän päälle kaipaa varmasti kuivaihoinen lisävoidetta kaveriksi. Sopii hyvin myös meikin alle. Anti-age tuote, joka siis kosteuttaa ja tekee ihosta miellyttävän pehmoisen, olematta liian voimakas tai öljyinen. Seerumia voi käyttää kuuriluontoisesti tai ihan koko vuoden. Itse testailin pullon puolilleen ja ajattelin sitten tehdä toisen puolen kanssa tuttavuutta talven kovimmilla viimoilla. Lämpimästi suosittelen kyllä kokeilemaan.


Clarinsin tuhtimaisempi versio on sitten Shaping Facial Lift Total V-contouring seerumi, joka sopii meille aikuisemmille naisille, sillä se on kasvonpiirteitä kohottava ja muokkaava. Se kiinteyttää ihoa ja saa näyttämään päivä päivältä nuoremmalta. 
No, kuten kaikki tietää, niin eihän voide nyt ihan kaikkeen pysty, mutta napakamman tunteen se kyllä antoi. Tykkäsin raikkaasta tuoksusta ja voidemaisuudesta, sillä se tuntui niin täyteläiseltä. Seerumin päälle kyllä laitoin kosteusvoidetta, sillä yksinään se ei minulle riitä. 

Tämän voiteen kanssa kuuluisi tehdä Clarinsin painelutekniikalla kasvohierontaa, mutta ei sitä aamukiireessä koskaan tullut tehtyä ja illalla unohdin, joten siihen en pysty ottamaan kantaa, miten sen mahdollisesti vaikuttaisi. Sen verran hyvältä iho tuntui, että tämä tuote jää käyttöön. Välillä intouduin yhdistelemään näitä kahta seerumia ja ei sekään hullumpi idea ollut. Double seerumin kosteutus ja Shaping seerumilla sitten se napakka tunne. 

Tuotteet lehdistönäytteitä

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *