Muoti

Clarks ylipolvensaappaat

 


Eipä ole kuin pari vuotta, kun minä katselin ylipolvensaappaita hieman hämmentyneenä, että voisiko jo aikuisen naisen ikään ehtinyt sellaisilla tepastella! No ei kait, sillä olin nuorena sellaisen parin omistanut ja muutamat bileet tanssahdellut ne jalassa.
Aikaa kului ja yllättäen huomasin, että niitähän voi kivasti yhdistellä mekon ja leggareiden kanssa ja ei niihin yläikärajaa olekaan laitettu. Mikäs siinä, tuumasta toimeen ja kiertelin alkusyksyn kaupoilla, mutta en halunnut tekstiilipintaa ja en myöskään halunnut maksaa liikaa mokkanahasta. Korkoa halusin vain 5-6 cm, sillä haluan myös jaksaa niillä kävellä. Paljon on haluamista!

Päädyin katselemaan verkkokaupan sivuja ja oma kokoni oli siellä tietysti jo loppu. Kuinka ollakaan, on tämä nykyinen nettimaailma aika hurja, sillä eiköhän heti seuraavina päivinä alkanut ilmestyä ylipolvensaapasmainoksia aina kun menin vaikka facebookin sivuille. Siinä niitä minun mielimiäni Clarks-saappaita oli joka puolella, joten tuntui ihan ahdistavalta. Postiluukusta tipahti Zalandolta viesti: We miss you  ja alennustakin 15% saa heti, kun vain jotakin tilaa. Mainoksen uhrina katsoin itselleni parin ja löytyi vielä oikea koko ja viikon päästä minulla oli jo saappaaslaatikko kainalossa ja tässä niitä nyt esittelen ja olo on kuin saapasjalkakissalla. Näyttääkö ne myös siltä?

Mietityttää, että onko meille asennettu kamerat tietämättäni, koska en ollut tunnuksilla tuolla Zalandon verkkokaupassa ja silti heti postilaatikkoon osasi tuo kuponki tulla. Joku kertoi, että oli kotona jutellut ihan tavallisesta ruoka-aineesta, kanafileistä ja hetken päästä nettiin mennessään oli kanafileiden mainoksia pompahdellut joka puolella. 
Voiko olla sattumaa? Onko sinulla vastaavanlaisia kokemuksia?
Käyttäisitkö sinä ylipolvensaappaita?

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *