Ihonhoito

pH-formula ja arvonta


Moni teistä onkin jo kuullut ihon pinnoittamisesta, joten ihan uusi juttu tämä ei ole, mutta minulle tämä oli kyllä uusinta uutta. Ihon pinnoittamisessa on kyse ihon pinnan uudelleen aktivoimisesta kuorinnan sijaan. pH-formula onkin ensimmäinen farmakosmeettinen tuotesarja jossa ihon pinnoitusprosessi on innovatiivinen yhdistelmä kosmeettista ja lääketieteellistä ihonhoitoa. Verrattuna tavallisiin kuorintoihin ihon pinnoittamisella on huomattavia hyötyvaikutuksia. Yleensä kuorintahoidoilla pyritään poistamaan ihosolukkoa, mutta pinnoitushoidot aloittavat ihosolujen uudistumis- ja korjaantumisprosessin. Ärsytysreaktiot vähenevät ja iho toimii paremmin. Tämä hoitomuoto on mahdollinen kuljetinaineen (PH-DVC ) avulla. Aineyhdiste toimii aktiiviaineiden tehokkaana kuljettimena ja mahdollistaa tehoaineiden imeytymisen ilman kuorintahoidossa ilmeneviä haittavaikutuksia.

 Ihonhoidosta kiinnostuneena olin todella ilahtunut, kun minut kutsuttiin pH-formulan maahantuojan tiloihin kuulemaan lisää sekä kokeilemaan miltä ne pinnoitushoidot tuntuvat.  Tapasin Veeran I love me messuilla ja kävin hänen juttusilla ja sovimme, että hän laittaa minulle ohjeet ja tuotteista näytteitä tulemaan etukäteen, jotta ihoni saa valmistautua tuleviin hoitoihin.Iho siis valmistellaan tuleviin koitoksiin ja sain kuorivan E.X.F.O. cleanse  puhdistusgeelin, joka sisältää sekoituksen keratinosoituneita ihosoluja irrottelevia aktiiviaineita, jotka edistävät ihoa hoitavien tuotteiden imeytymistä. Tuotetta käytetään ennen ja jälkeen pinnoitushoitoja. 


Lisäksi sain A.G.E active formula aktiiviseerumin, joka sisältää pinnoitusprosessia edistäviä, solujen sarveistumista hillitseviä ja niiden normaalia toimintaa elvyttäviä aktiiviaineita. Tämä seerumi myös valmistelee ihoa tuleviin hoitoihin ja suositus olisi käyttää tätä kaksi viikkoa ennen hoitoa, mutta minulla oli aikaa viikko, mutta se oli ihan riittävä aika iholleni.

Aluksi minulle tehtiin puhdistuksen jälkeen herkkyystesti, S.P. Complex, joka auttaa ihon kuljetinkanavien ”avautumista” ja  jolla kartoitettiin ihoni sietokykyä ja sitä miten ihoni regoi tuleviin koetoksiin. Minun piti kertoa Veeralle mitä tuntemuksia minulle tuotteesta tuli ja kuinka paljon tuote poltteli/kirveli ihoa. No, minä olen tottunut kipuun näissä hoidoissa, joten ei se mitään, mutta toki tiedän ihoni ohentuneen vuosien saatossa ja varsinkin couperosa kohdissa ihon sietokyky voi olla matalammalla kivun suhteen. Tarkoitushan ei ole kuitenkaan ”kärsiä” hoidoissa, joten minulla oli tuntemuksia kipuasteikolla 1-10 noin nelosta tai vitosta, joten ei paha, mutta siitä myös Veera sai itselleen tietoa, kuinka toimia. 

A.G.E. solution on aktiivinen ja tehokas pinnoitushoitoaine, joka ehkäisee ja häivyttää tyypillisiä ikääntymisen merkkejä, valovanhenemista, pigmentaatiota, pinnallisia ja keskivoimakkaita juonteita, sekä kirkastaa ihondävyä. Hoito tehtiin pumpulipuikolla hangaten ympäri kasvoja ja harakanvarpaisiin silmien lähellä. Ei tuntunut pahalta vaikka ehkä nenän tienoilla poltteli eniten.
Loppuun Veera laittoi Peel-off -naamion, joka rauhoitti ja lukitsi kosteutta sekä tehosti hoitoa.

 

 

Kotiin sain mukaani puhdistusvaahdon ja tämän ihanan Sos Rescue oil, herkän, kuivan ja ikääntyvän ihon hoitoon tarkoitetun öljyn. Tässä on ihon pehmentämiseen oiva tuote ja tämä auttaa myös kiinteyttävästi. Muutama tippa seerumin jälkeen ja mikä tuoksu ja koostumus! Iho todella kiittää ja pehmeys on aivan jotain ihmeellistä. En todellakaan ole saavuttanut millään hoidolla aiemmin tällaista pehmeyttä iholleni ja hei, minä olen ollut aika monessa hoidossa.

Pienistä näyteputeleista olen laitellut öljyn päälle A.G.E. recovery elvyttävää maitomaista tuotetta, jotta hoidon vaikutukset säilyisivät. Lisäksi aurinkosuojaa 30+ ja CC voidetta tarpeen mukaan päivisin ja öisin.

Toinen hoito tehtiin sitten kahden viikon päästä edellisestä ja nyt paneuduttiin ihon punoitukseen. 
C.R. complex on aktiivinen ja tehokas pinnoitushoitoliuos, joka hoitaa rosaceaan taipuvaista herkkää ihoa ja vähentää kroonista punoitusta sekä vahvistaa antimikrobisia aktiiviaineita.

Lopuksi iholleni tehtiin C-vitamiinihoito ja kirkastava V.I.T.A.C anti-ageing hoito, joka stimuloi kollageenituotantoa ja myös kosteuttaa.

Iho näyttää nyt hyvältä näin pari päivää hoidon jälkeen ja uskon tuon punaisuuden rauhoittuvan tässä vielä. Hoitoja kannattaa tehdä puolen vuoden välein ja ehkä minulle juuri nämä pari hoitoa peräkkäin on se potku iholle alkaa käyttäytymään. Nuoremmalta en kyllä vielä näytä, mutta ihon sileys ihastuttaa itseäni ja se vielä tuntuu hyvältä. Huomaan siveleväni ihoani tämän tästä, vaikka ei pitäisi turhia lääppiä, ettei sitten tule näppyjä.

Hienoa kun jaksoit lukea tänne saakka, sillä nyt seuraa kiva ylläri. Sain Veeralta arvottavaksi seuraavan tuotteen teidän lukijoiden kesken.

 

 


Huikean hieno V.I.T.A. seerumi, joka huolehtii ihon kunnossapidosta, ammentaen voimansa c-vitamiinin eri muodoista. Vie ihon kirkkaustason aivan eri tasolle ja sopii kaikille ihotyypeille, juonteille, rypyille, valovanhenemisen merkeille ja kosteusköyhälle iholle.

Osallistu arvontaan kertomalla kommenttiboxiin oma iho-ongelmasi s-postiosoitteen kera.  Aikaa on tästä illasta lähtien 30.11. klo 24.00 saakka. 
Onnea kaikille arvontaan!

Postaus toteutettu yhdessä ph-formulan kanssa.

53 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *