Lifestyle

Joulukalenteri 2.12.


Talvella on hyvä omistaa edes yhdet lämpöiset lapaset ja näistä lahjansaaja on taatusti onnellinen. Nämä lapaset ovat kauniin yksinkertaiset, mutta naiselliset kristallisydämineen. Lisäksi nämä on suhteellisen helppo toteuttaa myös niiden, jotka ovat vain vähän neulomista harrastaneet.


Lankana on kimalteleva Alpaca superlight Lamè, mutta toki muutkin kimaltavat langat käyvät. Valkoisessa osiossa on Baby alpacaa. Luo 3,5-4 puikoille 48 s ja jaa ne  neljälle puikolle ja aloita neulominen suljettuna ympyränä tehden ensin valkoisella 5 krs nurjaa, sitten mustakimalteisella 5 oikeaa, valkoisella 5 krs nurjaa jne. kunnes valkoisia raitoja on yhteensä 4. jatka neulomalla lapanen katsomalla perusohjetta esim. täältä.


Kun lapanen on neulottu, niin nipistä raidat kuvassa olevalla tavalla yhteen ja kiinnitä joku pieni koristerusetti, helmi, leikkitimantti tai kristalli lapaseen. Pieni juttu, mutta yksityiskohdat merkitsevät paljon. Pienelle tytölle tämmöiset lapaset sopisivat myös, mutta ehkä värisävyt voisivat sitten olla vaikka pinkit tai hänen lempiväriensä mukaan.

Neulomisen iloa joulunalusaikaan!

18 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *