Kosmetiikka

Joulukalenteri 5.12.


Oo la-laa! Nyt aukeni viidennen päivän luukku ja mitä ihanaa sieltä paljastuukaan. Guerlainen Holiday make-up collection ja siitä kaksi ihastuttavaa tuotetta. Kun sain tämän paketin, en arvannut, että se sisältää moisen yllätyksen. Pelkkä Shalimar-pullo on kuin tuulahdus menneestä ajasta ja tuo mieleen tyyliltään 20-30 luvun glamour naiset ja heidän elegantit parfyyminsä. Hauskinta tässä oli, että minulla on nuorena ollessani ollut tämä tuoksu käytössä ja niin toi mieleeni nuoruuden päivät, jo pelkkä nimi. En voinut vastustaa ja pakko oli supsauttaa tuota kimaltelevaa sinistä pampulaa. 
Sieltä tupsahti ihanan Shalimar-tuoksun lisäksi….


…oikeata kultapölyä. Mikä ihastuttava tuote tämmöiselle glitterihupakolle. Todellinen ihon kaunistaja kera hurmaavan tuoksun eli Souffle D`or De Shalimar, Perfumed Iridescent Body And Hair Powder. Niin ja tätä voi supsauttaa myös hiuksiin. Mahtava tuote ja lahjaideana todella ihana. Vähän kuin keijukaisen tähtipölyä Samu Sirkan joulusadussa.


Kaikki naiset, tai no ehkei kaikki, mutta sanoisin, että melkein kaikki tarvitsevat kaunistavaa tuotetta, jolla pyyhitään iän ja väsymyksen merkit pois, tai tuunataan ne kauniimmiksi. Tähän tulee avuksi Guerlain Precious Light Pink Pearly Illuminator. Tummat varjot silmien alla ja sekä harakanvarpaat ja sibeliukset häiritsevät ainakin minua ja niihin yritän meikkauksessa panostaa, jotta saisin niitä häivytettyä. Kauniisti punertavan helmiäinen sävy asettuu muun meikin sävyihin sulautuen kivasti, valaisten kasvot ja häivyttää ongelmakohtia, joten tätä varsinkin joulunajan juhlavissa meikissä kannattaa käyttää. Usein näitä oppii käyttämään jokainen päivä, kun vähän harjoittelee. Kannattaa kurkata kyllä luonnonvalossa kasvoja, jottei tule ylilyöntejä ja ”valaistu” liikaa.

Eli lahjaideana näitä suosittelen vaikka itselle,  jos tuo joulupukki ei ymmärrä näiden päälle.

Tuotteet lehdistönäytteitä

Kiitokset eiliseen arvontaan osallistuneille! Voittaja selvisi ja hän on lukijani Annika Jokinen. Onnea kovasti! 

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *