Lifestyle

Joulukalenteri 7.12Sytykeruusut ovat hauska ja edullinen lahja, jotka varmasti ilahduttavat lahjan saajaa. Kierrätysideana tämä on verraton. Tarvitset vain  munakennon ja vanhoja kynttilänpätkiä steariiniksi sulattamiseen.

Munakennossa munat ovat omissa kupeissaan ja niiden välissä on korkeampi osa, niin se irrotetaan repimällä varovasti ja tehdään ulkoreunaan pienet lovet repimällä. Repäise myös suikale munakennon kannesta ja pyöritä siitä ruusun kukka. Kukka työnnetään tuon tötterön sisään ja varmista, että se on sen verran tiukasti, että pysyy. Kukkaa voi puristella alaosasta, jotta se asettuu tötteröön hyvin.

Seuraavaksi uitat kukkaa hetken sulatetussa kynttilämassassa ja nappaat sen kuivumaan leivinpaperin päälle. Käytä pihtejä, jotta sormet eivät pala. Ole varovainen kuuman kynttilämassan kanssa.Sytykeruusu on valmis. Kannattaa viedä sytykeruusut kylmään jähmettymään useammaksi tunniksi, jotta ne kovettuu tarpeeksi. Kietaise sellofaania sytykeruusujen ympärille ja laita kaunis rusetti, lahja on valmis.

18 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *