Käsityöt

Joulukalenteri 8.12.


Meille kertyy usein näitä kierrätyskasseja jostain syystä. No varmaankin messuilta ovat tulleet suurin osa.  Olen yrittänyt käyttää niitä lehtien kierrätyksessä kantoapuna, pullonkeräykseen ja vaikka mihin. Harmittaa kuitenkin heittää näitä ihan roskiin ja mietin näille jotain tuunausta ja käyttömahdollisuutta ja ideoita tänne joulukalenteriin.


Leikkasin nuo tekstiosat ja olkainhihnat pois ja muotoilin kassia hieman kapeammaksi ja ompelin pussin saumat uudelleen.

Ompelin olkahihnat hieman lyhemmiksi, kassiin sopiviksi.

Harrastin pientä paljettikoristelua liimaten.


No tästähän tuli kengille pussi, jotta ei tarvitse sen muovipussin kanssa kikkailla. Tämä on yksinkertainen, mutta siisti, joten kyllä tämän kanssa kehtaa kulkea. Talvella juhlien aikaan tälle on kova kysyntä ja uskon tästä olevan apua myös matkalle lähtiessä. Näitä voi siis ommella useammat, joten jälleen kerran edullinen, ilmainen melkein, kätevä lahjaidea, joka onnistuu nopeasti ja ei vaadi huikeita käsityötaitoja. 

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *