Lifestyle

Joulukalenteri 12.12.

Joulukalenterissa tuoksutellaan tänään ruusumaisia tuoksuja ja tässä pari lahjaideaa hänelle, jolla on jo kaikkea, mutta onko uutuustuoksuja? Tässä esittelen pari ihanaa syksyn uutuutta Bvlgarin Rose Goldea ja Chlóe, molemmat eau de parfum. 
Eilisen arvonnan voittajakin on selvinnyt.

Lahjavinkiksi suosittelisin Rose Goldea, sillä pullo on upea, hienostunut, korumainen,  joka jämäkkyytensä ansioista pysyy hyvin kädessä. Veistosmaisen kauniisti muotoiltu ja ruusunkultainen sävy, tietysti nimen mukaan suunniteltu. Ruusukullassa huumaavan makea tuoksu syntyy ylang ylang-kukista, valkoisista jasmiininkukista ja myskistä.
Granaattiomena avaa tuoksun. Seuraavaksi voi aistia  tuulahduksen Damaskoksen ruusua, jasmiinia, pionia ja persikkaa. Lopussa ripaus myskiä sekä santelipuuta ja olibaania (puu, josta saadaan suitsukkeena käytettävää pihkaa). Ihastuttava hiukan itämaiseen viittaava tuoksu, joka ainakin hurmasi minut. Ei ikärajaa, voisi sanoa. 


Toinen lahjavinkki tuoksuissa voisi olla tämä Chlòen Fleur de parfum, joka on myös ruusuinen tuoksu. Hempeä beige tuoksuneste Chloe-tuoksun nimikkopullossa, aavistukseen roosaan menevä sävy pullon kaulaan käsin solmitussa silkkinauhassa. Tuoksu, joka hyväilee ihoa silkin tavoin.
Tuoksun ydin tulee ruusun sydämestä, siihen sekoittuu hieman vadelmaa ja hedelmäisiä sävyjä. Vehreyttä tuoksu saa rautayritin sydäntuoksusta. Lopussa pehmeyttä ja täyteläisyyttä tuovat kirsikankukan manteliset vivahteet. Suloinen tuoksu, josta ei voi olla pitämättä.

Tuoksut lehdistönäytteitä

Sitten lopuksi eilisen arvonnan voittajaan. Onnekas voittaja on lukijani Janika Siren! Paljon onnea! Minua kosketti tuo kirjoituksesi, joten toivon, tämän pienen arvontavoiton piristävän sinua!

Olettepa te olleet ahkeria joulua valmistellessa. Minulle tuli nyt hiukan kimmoketta tarttua noihin siivouksiin ja alkaa myös tosissaan suunnittelemaan noita tarjoiluja. Eilen kuitenkin kunnostauduin ja pesin ne jääkaapit ja mikron jo valmiiksi. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *