Lifestyle

Joulukalenteri 19.12.

Jos kuusenalusmatto kyllästyttää ja haluat vaihtelua tai matto on vaikka hukkunut, niin tässä helppo, nopea ja edullinen idea sellaisen tekemiseen. Tämä ei vie paria tuntia kauempaa, joten aikaa on.

Ensin mieti minkä kokoinen matto olisi sinulle sopiva ja tee se kaavapaperista. Leikkaa myös juuttikankaasta/säkkikankaasta vastaava koko. Huolittele reunat siksakilla. Harjoittele lumihiutaleen leikkaamista ensin vaikka pienellä mallilla ja kun keksit kivan tyylin, toteuta se fleece-kankaasta leikaten. Muista että ihan pientä pitsikuviota ei kannata lähteä tekemään, jotta se pysyy kivasti ryhdissä. Aseta leikattu fleece-lumihiutale juuttikankaan päälle tekstiililiimalla. Itse en jaksanut liimata jokaista kohtaa, mutta tärkeintä on nuo ulkoreunan sakarat ja keskusta, jotta pysyy paikalla. Valmista.Sitten vain kuusta hakemaan. 

Pyydän anteeksi, että olette saaneet odotella tätä ilmoitusta arvonnan voittajasta! Kaikki ei vain toimi välillä, niinkuin soisi ja näiden vempaimien kanssa oli aamulla ongelmia. Nyt taas kaikki toimii.
 Kiitokset arvontaan osallistuneille ja kuulosti ihanan realistisilta nuo teidän joulutoivomukset, joten nyt vain toivon, että toiveenne toteutuu! Arvonnan voittajaksi valikoitui Jenni Koivumäki. Onnea ja tsemppiä äidin leikkaukseen! 

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *