Lifestyle

Joulukalenteri 21.12.

Givenchyn L´ange noir eau de parfum leikkii valolla ja varjoilla ja on syntisen tummassa asussaan seksikäs, viettelevä ja huumaava itämainen tuoksu. Musta enkeli, joka on mahdollisesti saapunut toiselta tähdeltä.

Tuoksun alussa pehmeä manteli valloittaa vaaleanpunaisen pippurin kera. Sydäntuoksussa viipyilee seesamin siemen ja valkoinen iiris. Pohjalla hyväilevät ambra ja tonka-pavut. Tuoksu on voimakas ja ihan kaikki tähän eivät ihastu. Tekeytyessään kantajan iholla jonkin aikaa, se rauhoittuu ja pehmenee. Tämän tuoksun kantajalta vaaditaan hieman rohkeutta, sähäkkyyttä ja särmää. 


Tämän tuoksun antaja jää taatusti mieleen, joten pieni vinkki miehelle, joka haluaa todella yllättää ja lahjan saajana on rohkea nainen. Eipä olisi hassu idea kääräistä pakettiin myös musta silkkinen yöasu. 

Löytyisikö sieltä rohkeutta tämän tuoksun kantamiseen?
Itse kyllä tykästyin tähän tuoksuun, sillä itämaiset tuoksut kyllä viehättävät minua aina.

Tuoksu on pr-näyte.

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *