Askartelu

Joulukalenteri 22.12.

Loppu häämöttää, joulu on jo ovella, mutta kuten tavallista ne lahjapakettien nimikortit joko unohtuu ostaa, tai ne loppuvat kesken juuri silloin, kun ajattelet, että kohta kaikki on tehty. Kauppaan on tylsä lähteä vain pakettikorttien takia, joten järkevintä on hankkia varastoon itselleen vaikka mustaa kartonkia ja kun kotoa löytyykin jo nuo leimasimet ja leimasinsieni, niin ei muuta kuin painamaan. Korteista saa kivan persoonalliset, jos jaksaa koristella ne vielä vaikka hopeatussilla reunoiltaan. Minä luulen, että kiireen vuoksi jätän reunat koristelematta ja menen tällä yksinkertaisemmalla tavalla.


Mikäli sinulla on aikaa tai vaikka pikkuapulaisia siellä kotosalla, niin hamahelmien avulla saat kivan idean tehdä lahjapakettiin kortti. Tässä vaaditaan vain hiukan luovuutta, jos oikeita muotteja ei satu omistamaan, mutta näitä on kivasti tarjolla eri askartelukaupoissa. Myös joulukorteiksi nämä hamahelmikoristeet ovat todella tyylikkäät, mutta joulukortteja ei varmaankaan enää ennätä laitella. Kannattaa siis pistää idea hautumaan ensi vuotta varten ja pistää vaikka lapsukaiset askartelemaan joulunpyhinä näitä jo ensi vuodelle varastoon.

Onko teillä jo kaikki valmiina? Meillä muuten ei ole!! Mutta en stressaa, sillä tulee se joulu kumminkin, eikö!

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *