Sisustaminen

Joulukalenteri 23.12.


Viime hetken somistuksia laittelin, jossa myös nuoriso oli hieman apuna ja poikaystävä viritteli jouluvalon kuuseen. Metsäkauris ja vielä glitterinen, joten en voinut vastustaa. Hassuhan tämä on, mutta voihan joulussa olla myös kauneuden oheessa huumoria. Mietimme, että kuinka luontevasti tuon pään tähän lyhtyyn saa istutettua ja tuumin sen niin, että lunta on satanut niin paljon, että bambi-raukka  kahlaa kaulaansa myöten lumessa ja päätyy pienen jäätyneen lammikon reunalle. Lammikko sijaitsee kukkulalla ja on siksi tuossa korkealla. Onko uskottavaa? No, ei varmaan, mutta sitä minä tavoittelin.

Eteisessä Amaryllis meni sitten katkeamaan, juuri kun oli avannut mitä kauneimmat kukat, joten ei muuta, kun avautunut kukan varsi pieneen maljakkoon ja takaisin vaasiin. Ei minua näin pienillä takaiskuilla lannisteta. Olisi pitänyt tietysti tajuta tukea vartta, mutta enhän minä huomannut. Kunhan huomisen pärjää, sillä en taida ostaa enää uutta kukkaa tuohon.

Huomenna se on sitten aatto ja taidan lopetella tämän kalenterin tähän ja toivotella teille kaikille
                                             OIKEIN IHANAA JOULUA!!

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *