Ihonhoito

Bioeffect: kaunis iho, kirkkaampi katse

 

 

Bioeffect: kaunis iho, kirkkaampi katse

 
Joulukuun lopun pimeydessä on viimeistään hyvä herätä huolehtimaan ihon hyvinvoinnista ja auttaa sitä kestämään tulevan talven tuiskut ja kylmät ilmat. Niin, nythän se kaikki vasta alkaa.
 
 Itse olen ollut pitkästä aikaa tyytyväinen ihoni kuntoon, sillä pH-Formula hoidoissa ihoni sai kunnon boostauksen ja nyt jopa punoitus on minimissä ja se on paljon se. Kyllä kasvohoidot ja varsinkin sellaiset tehohoidot, joissa saattaa vähän jopa kirpaista kipurajoilla, tekevät hyvää. 
 
Kokemusta on nyt yhdestä hemmotteluhoidosta, mikä sinänsä tuntui ihanalta, mutta ei näkynyt sitten ihon kunnossa mitenkään jatkossa. Toisaalta en tämän hoidon tuotesarjaa ole testannut, että saattaahan se olla siitäkin kiinni. 
 
Toisen hoitosetin sain pH-formulan kautta ja siitä voit lukea täältä.
PH-Formulan hoitoja en voi muuta kuin lämpimästi suositella ja siihen saamani hoitotuotteet kyllä ovat tehneet ihoni pehmoiseksi ja siloiseksi ja nyt tuotteiden loppuessa, olenkin hieman varuillani, että miten sitten käy. Mitä uskallan laittaa iholleni seuraavaksi?
 
Onneksi sain syksyllä Bioeffectin seerumi-pakkauksen bloggaaja-tapahtumassa, joten se auttaa hetken aikaa myös ihoni hoidossa, sillä tiedän, että tuote on luxusta iholleni ja nyt pakkauksessa mainittiin, että tuotteet on kehitelty jopa 50% tehokkaammaksi. Näistä seerumeista olenkin jo aiemmin tehnyt juttua blogiini ja niistä löytyy tietoa täältä.
 

 

 

 

 

 


Bioeffect lanseerasi tällä kertaa silmien ympärille tarkoitettua naamiota Bioeffect EGF Eye Mask Treatment ja vaikka laittelin edellisellä kerralla myös silmien lähettyville tuota kasvoseerumia, niin näihin silmänympärysiholle tarkoitettuihin seerumeihin en ollut vielä tutustunut. 

Silmien seudulla yleensä alkavat nämä ikävuodet ja turvotus tai tummenevat silmänaluset ensin näkyä. Sain siis testattavaksi Bioeffectin EGF Eye Seerumin, joka on tehokas ja elvyttävä hoitotuote ikääntymisen merkkejä vastaan.

 Seerumi on pakattu ampullipulloon, joka tiiviytensä avulla takaa sen, että kasvuproteiinit säilyvät aktiivisena koko tuotteen käyttöajan. Tämä täysin öljytön koostumus lupaa laskea turvotusta, vähentää ryppyjä ja juonteita silmänympärysiholla ja kirkastaa ja kiinteyttää ihoa. Pieni pumppaus geelimäistä tuotetta riittää ja tämä taputellaan kevyesti sormilla silmänympärysiholle. Tuote sopii erinomaisesti myös meikinalustuotteksi. 


Naamiolaput ovat elvyttävä ja syvältä kosteuttava erikoishoito silmänympärysiholle, joka kiinteyttää välittömästi. Pakkauksessa on siis tuo silmänympärysgeeli ja nämä 6 naamiopakkausta. Geeliä käytetään päivittäin, aamuin illoin ja nämä Eye Mask Treatment naamiolaput laitetaan geelin laittamisen jälkeen 1-3 krt viikossa. Laput ovat 50% tehokkaampi hoito kuin pelkkä silmänympärysgeeli. 

Erikoishoito kosteuttaa herkkää ihoaluetta ennen näkemättömällä tavalla ja toimii siis samoin kuin tuo geeli, mutta vielä tehokkaammin. Bioeffectin EGF Eye Serum -silmänympäryshoito sisältää ainoana maailmassa ohrassa tuotettuja, ihmiselle luonnollisia EGF-solukasvutekijöitä, jotka kiinteyttävät ja kirkastavat ihoa. EGF-soluaktivaattoreita on luonnostaan ihossa ja ne käynnistävät biologisen prosessin, joka ylläpitää ihon tervettä ulkonäköä. EGF toimii biokemiallisena viestinvälittäjänä silmänympärysiholla, vauhdittaen näin kollageenin tuotannosta vastaavien fibrosolujen toimintaa syvällä ihossa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, varsinkin heille, jotka haluavat näkyviä tuloksia ja näissä tuotteissa kun ei ole mitään hajusteita, niin ovat varmasti helpotus tuoksuherkille.


Näin juhlakaudella olenkin näitä testaillut ja hyväksi todennut. Joulun aikana hankittu turvotus liian suolaisesta ruuasta ja vielä valvominen ovat saaneet kyytiä ja ilme on virkeämpi ja turvotus laskenut naamion jälkeen. Kuinka kauan vaikutus kestää, niin siihen on vaikea sanoa, mutta varmasti tuon geelin käyttö on suositeltavaa jatkossakin. Naamiolaput antavat sitten tehokasta lisäpotkua hoidolle. 

 Naamiohoidot sopivat  juuri silloin, kun olet menossa juhliin ja haluat näyttää virkeältä. Tuo 6 kpl:n naamiosetti kun ei kestä kovinkaan pitkälle, niin ennen juhlia varmasti 3 krt vaikka joka toinen ilta tekee jo ihmeitä.

 Naamiolaput eivät ole liian kosteita ja ne saa hyvin pysymään iholla, vaikka olisit pystyasennossa. Mutta hei, jos haluat rentoutua ja näyttää hyvältä, niin pyhitä ihmeessä se vartti lepäämiseen, sillä varmasti olet sen ansainnut. Pihinä lätkäsin naamiolaput vielä kämmenselkään, sillä halusin maksimoida lappujen kaikki hyödyt, kun olivat vielä kosteina. 
Paketin hinta on 80 e.

Lehdistönäyte

4 Comments

 • Teija Hakula

  Kiitos kun vinkkasit tästä Bioeffect-sarjasta, nämä tuotteet kävisivät varmasti myös
  minun herkälle iholleni. Simänympärysseerumi kuulostaa tuotteelta, jolle olisi käyttöä.
  Tummat, väsähtäneet silmänaluset ovat vaivanneet mua jo pidemmän aikaa. Tiedätkö
  löytyykö tätä sarjaa Sokokselta tai Stockmannilta?

 • Mysterious M

  Ole hyvä ja anteeksi, kun kesti näin kauan, ennenkuin löysin sulle sopivimman:) Näitä pitäisi löytyä nyt Sokokselta, Stockmannilta, ainakin on verkkokaupoissa ja apteekeistakin ja tietysti lentokentältä ja joiltain lennoilta. Verkkokaupassa oli hiukan hinnoissa eroa, joten kannattaa katsoa myös sieltä:) Toivottavasti tykkäät!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *