Muoti

Tyylikäs Superdry-neulemekko mieheltä


Jouluna meillä annetaan käytännöllisiä lahjoja miehen kanssa ja aika usein tulee noita ”mokia” koon suhteen. Minä ostan usein miehelleni neuleita tai kauluspaitoja ja hän kehottaa aina tarkistamaan paitojen koot etukäteen ja huomioimaan sen, että tietyillä merkeillä koot eivät pidä paikkaansa tai ole se XL-koko mitä haluaisi.  Ärsyttävää, kun ne yleensä tuppaa menemään sitten kaikesta tarkistelusta huolimatta pieleen. Nytkin ostin tyylikkään slimmatun neulepaidan miehelleni ja se oli hänestä liian pieni (minusta se ei ollut pieni ), mutta hänhän sitä pitää, joten vaihdoksi meni. Bossin neule olisi kyllä muuten värinsä ja mallinsa puolesta kelvannut,  mutta eihän sitä hänelle sopivaa kokoa tietenkään enää ollut saatavilla, joten neule muutettiin lahjakortiksi ja nyt ollaan alkupisteessä.

Itse sain mieheltäni tuon kuvassa olevan Superdry- neulemekon ja vaihtoon meni sekin, sillä se oli liian tiukka, vaikka malli onkin aika vartaloa nuoleva. Minulla kävi kuitenkin tuuri, sillä tuota mekkoa löytyi vielä isommassa koossa ja se näytti heti paremmalta. Tykkään mekosta tosi paljon ja ihmettelen, että hän oli tämän onnistunut löytämään, itse en olisi edes älynnyt katsella Superdry- osastolta. Mekko on tyylikäs ja värikin sellainen, ettei heti kyllästy. Miehen ostamana aika jees. Oli siis kuunnellut, kun olen höpöttänyt jotain neulemekoista ja siitä kuinka ne ovat nyt in.

Käykö teillä koskaan ”mokia” koon suhteen, vaatelahjoja ostaessanne?

18 Comments

 • Terhi/Puikolta pudonnut

  Ihana neulemekko -vois munkin mies otttaahän mallia! <3

  Yleensä selvitän koot tosi tarkkaan ennen vaatteen ostoa lahjaksi -ja väittäsin, että oon jopa ihan hyvä ostaan muille vaatteita. Mies oli ostanut mulle joululahjaks kylpytakin kokoa s/m ja koska mun mielestä kylpytakin pitää olla sellanen löysä/iso/helposti kääriydyttävä, niin vaihtoon meni. Mies oli tietysti ostanut sen vielä jostain spa kaupasta, jossa myyjä kertoi heti, ettei "noin isoille tytöille täältä mitään löydy". Kiitos hei, rahat takas pahan maun kerä ja muualta ostaan uus kylpytakki.. :/ Ärsyttää vaan et ajoin sinne hiton kauppaan yli 20 kilsaa kuullakseni ton..

  Sovittiin sit miehen kans ettei osta mulle enää vaatteita..

 • Jonna H.

  Tosi kaunis mekko. Miehelle olen toistaiseksi osannut ostaa sopivia vaatteita, mutta tarkkana saa olla, hartiat on leveät ja vyötärö kapea ja mies ei tykkää yhtään telttamaisista vaatteista ja useissa paidoissa on just sellainen leikkaus, koska mulla on suora pötkylä kroppa kokeilen paitaa usein itselle, jos se ei näytä multa vyötäröstä teltalta ei näytä miehelläkään, oon ovela. 😀

 • mummo

  Ihana mekko. Minä ostan yleensä miehelleni liian isoja kokoja. Itse tykkään väljistä, ei saa puristaa, joten ostan varmaankin sitten samalla tyylillä miehellenikin, joka taas pitää juuri sopivista. Miehesi on kyllä ollut taitava ostaessaan juuri oikeanlaisen mallin suhteen.

 • Mimosa

  Harvemmin tulee vaatteita ostettua muille, ihan perus sukkien lisäksi (ne on suht helppoja). Koot kun vaihtelee aika hurjasti merkeittäin, itselleni joskus jopa XS on liian iso.

 • Business Woman

  Aivan fantastinen mekko <3 Mun ukkeli ei ikinä koskaan tässä elämässä osaisi ostaa mulle mitään a) sopivaa tai b) ihanaa vaatetta 😀 Huteja ei tule, kun en osta kenellekään lahjaksi vaatteita, ne on niin vaikeita.. Kivaa viikon jatkoa <3

 • Aikku

  On haastetta löytää oikea koko. Esim. tytöt ostivat isälleen lahjaksi softshell takin, niin kauppa ei halunnutkaan sitä vaihtaa toiseen,kun oli ale-tuote. Vaikka niitä samoja takkeja oli edelleen paljon myynnissä. Sukkia tulee ostettua lahjaksi, ne on aina yleensä sopivia.

 • Sari/Casa Mimi

  Osasipa ostaa kivan mekon, vaikkei koko heti natsannutkaan. Meillä on hieman sanomista vaatteista, mies kun ei ole vielä hoksannut että leveälahkeiset farkut ei ole in. Sama juttu neuleissa. Ja tuskailee niissä piukemmissa aina. Mutta nykyään kiltisti käyttää kyllä 🙂

 • Mysterious M

  Kylläpä oli tökerö myyjä! Ajattelematon ja typerä käytös varmasti pistää kiukuksi. Vaikkei kokoa olisikaan, niin olisihan tuon voinut muutenkin hoitaa.Tsiisus!
  Mutta ajatus oli tietysti miehelläsi ollut ihana. Aikoinaan mieheni osti minulle aina liian suuria vaatteita, mutta kyllä se vuosien myötä on alkanut oppimaan:)

 • Mysterious M

  Kiitos:) Tuohan on hyvä, jos voi itselle sovittaa! Meillä taas mies haluaa noita " telttoja" ja olen hienovaraisesti yrittänyt muuttaa suuntaa, mutta ei! Taas siis meni pusero vaihtoon ja oikeasti ei olisi ollut syytä!!!

 • Mysterious M

  Eikö ollut hyvä juttu:D Ollaan editytty, kun joskus sain vielä M kokoja!!:D
  Mutta toivottavasti en taas ala saamaan liian isoja tämän jälkeen.
  Höh, ei sun maha nyt tässä olis möhkö:)

 • Mysterious M

  Kiitos:) Meillä mies osaa ostaa kyllä kivoja juttuja ja tytöille myös tuo muotikamaa reissuista. Yllättävää ja olemme iloisia ja nyt tätä lukuunottamatta on kootkin olleet ok. Tämä olis kyllä ollut haastava ostaa itsekin kokeilematta ja vielä toiselle kun ostaa, niin hankalampi.
  Mukavaa viikkoa <3

 • Mysterious M

  Tuo oli kyllä huono juttu, jos sitä ei saanutkaan vaihtaa tuon alen takia! Meilläkin meni siinä suhteessa huonosti, että Boss-paita oli 30% alessa ja sain melkein 50 e halvemmalla kuin normisti. Nyt ei jäljelle jääneellä hinnalla saa samantasoista! Harmi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *