Ihonhoito

Lumene Klassikko arvonta!


Näin tammikuulla iho joutuu kovalle koetukselle talven viimoissa, sillä viimeistään nyt alkaa kylmempi kausi. Tästä on aika monessa blogissa ollut juttua, niinkuin minunkin blogissani oli tuo herkän talvi-ihon hoitaminen juuri esillä.  Nyt sopivasti aiheeseen liittyen pyöräytän arvonnan käyntiin ja siinä palkintona on uutukaisia, kotimaisia Lumenen ihonhoitotuotteita.

Suomi täyttää 100 vuotta tänä vuonna ja tämä juhlavuosi on korkattu heti vuoden alusta käyntiin yhdellä jos toisellakin kampanjalla. Myös Lumene haluaa osallistua tähän Suomi 100-ohjelmaan ja tätä varten on kehitetty tuotesarja- Klassikko. Lumene kertoo ymmärtävänsä parhaiten suomalaisen naisen ihon tarpeet ja Klassikko on kehitetty ja valmistettu Suomessa, suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita. Mottona on, että jokaisella suomalaisella naisella olisi mahdollisuus käyttää kotimaisia ja turvallisia ihonhoitotuotteita. 

Valitsin tähän Klassikko– sarjasta kaikille ihotyypeille sopivat tuotteet;  Kosteuttava päivävoide ja Kosteuttava silmänympärysvoide, sekä Uudistava yövoide.  Kosteuttaa ihanteellisesti, imeytyy välittömästi, kevyt koostumus ja on hajusteeton. Ainutlaatuinen yhdistelmä, joka sisältää pohjoista tupasvillaa ja puhdasta pohjoista lähdevettä. Kosteuttaa, suojaa ja ravitsee ihoa saaden sen näyttämään kauniilta ja hyvinvoivalta. 

Keskustelin tässä taannoin nuorison kanssa siitä, miksi tästä Suomi 100 vuodesta tehdään niin iso juttu.  Hankalahan se on nuoren ymmärtää, mitä kaikkea tuohon 100 vuoteen sisältyy ja miten se itsenäisyys on aikoinaan  saavutettu, kun on tottunut elämään tässä hetkessä, rauhan aikana ja vapaana. Mitä se tarkoittaa, jos sitä ei enää olisi…? 
Mutta onneksi on ja uskon, että tästä tulee hieno vuosi Suomelle. 

Lumenen arvontaan voi osallistua blogin lukijana kommentoimalla yhdellä lauseella mitä Suomi 100 vuotta sinulle merkitsee. S-postiosoite lisäksi kommenttiin mukaan. Arvonta alkaa nyt ja loppuu sunnuntaina 22.1.  Oikein paljon onnea kaikille!

Tuotteet lehdistönäytteitä

60 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *