Lifestyle

Uuden ajan apteekki ja Bioeffect-hoito


Eiköhän meistä jokainen pistäydy silloin tällöin apteekissa asioimassa.  Kävelet sisään ja painat sitä jonotusnappia, kun olet ensin etsinyt sitä vempainta joka nurkasta ja vasta sitten istut tai seisot odottelemassa omaa vuoroasi. Kun vuorosi tulee, saattavat muut jonottavat asiakkaat istua melkein selkäsi takana ja kiva siinä on sitten ne omat vaivat selitellä ja lääkkeistä kysellä, kaikkien kuuntelevien korvien ollessa höröllään. Hoidat asiasi ja kiiruhdat vaikkapa toiselle puolelle kaupunkia varaamaasi jalkojenhoitoon tai vaikka lääkäriasemalle mittauttamaan verenpaineesi.

Mitäpä jos ei olisikaan näin ja mitäpä, jos apteekista olisikin suunniteltu nerokkaalla tavalla oikea hyvinvointihoitola, jonka lähtökohtana olisi asiakkaan tarpeet?


Hakaniemen ympyrätalon apteekki on kokenut mielenkiintoisen kasvojen kohotuksen, kun apteekkari Tiina Vaitomaa on pistänyt tuulemaan ja saanut pyöräytettyä käyntiin Uuden ajan apteekin, jossa ihmistä palvellaan kokonaisvaltaisesti.

Sisälle astuessa sinua odottaa heti ovien luona seinällä kartta, jossa selkeästi osoitetaan, mistä mitäkin palvelua löytää ja vuorolapun voit valita myös sen mukaan, haluatko hoitaa reseptiasiasi seisten vai haluatko istua.


Istuville reseptiasiakkaille on omat loossinsa ja tässä saa mukavasti oman rauhan asioimiseen ja varmasti ei tule kiireen tunnetta, eikä kukaan kurki olan takana tai ole kuuntelemassa, kun asioit.
Plussaa söpöstä pinkistä väristä.


Lemmikitkin on huomioitu suhteellisen laajalla tuotevalikoimalla, joten löytyy heillekin varmasti kaikkea tarvittavaa.Hyvinvointibaarin vieressä on lukunurkkaus, josta voi ostaa terveysaiheista kirjallisuutta.


Apteekissa on Hyvinvointibaari, josta voit varata itsellesi erilaisia hoitoaja ja palveluja. Tiina kertoi, että tarjolla on sata mahdollisuutta uudenlaisiin palveluihin ja hoitoihin. Apteekista saa mm. terveyspalvelut, mittaus-ja laboratoriopalvelut, jalkojenhoidot ja kauneuspalvelut. Hyvinvointibaariin voit pistäytyä vaikka smoothielle tai piristävälle shotille. Nämä valmistetaan kotimaisen sadon hedelmistä, marjoista ja kasviksista.
 Baari toimii myös noutopisteenä ja infona, josta saa tietoa tulevista ajankohtaisista tapahtumista, esittely ja asiakastilaisuuksista.

Tarjolla hoidoista on mm. on Harmoniaa-yhdistelmähoidot, jotka pohjautuvat kiinalaista ja koululääketiedettä yhdistävään tietoperustaan ihmisen kehon ja mielen toiminnasta.
Harmoniaa Balance: hormonaalisiin vaivoihin
Boost: Diabetes, aineenvaihdunta
Pain: mm.migreeniin, selkävaivoihin
Relax: unettomuuteen ja
Wind: astmaan ja allergiaan
Hoidoissa käytetään sertifioituja aromaterapeuttisia öljyjä.


Hoitolahuone jalkojenhoitoon.


Hoitohuone, jossa sairaanhoitaja pystyy mittaamaan kehosi eri arvoja. Tänne pääsee nopeasti ja ilman lähetettä eikä hintakaan ole päätä huimaava.
Apteekissa työskentelee 25 ammattilaista, joiden joukossa farmaseutti-sairaanhoitaja, farmaseutti-ravintovalmentaja, farmaseutti-homeopaatti ja iho-jalkaterapeutteja.


Sitten päästääkin jo hoitolahuoneeseen, jossa minulle tehtiin kasvohoito Bioeffectin tuotteilla. Bioeffectistä olenkin aiemmin jo kertonut blogissani ja niihin postauksiin pääsee tästä ja tästä. Syksyllä Bioeffect lanseerasi ammattikäyttöön puhdistustuotteet ja hierontatuotteet ja nyt pääsin testailemaan tätä hoitoa.


Hoidon minulle teki ihastuttava Sanna Utunen, jonka taitavissa käsissä sain tunnin ja 20 minuuttia olla hoidettavana ja hierottavana. Aluksi iho puhdistettiin meikeistä ja tehtiin Bioeffect ihonkuorinta. Seuraavaksi minulle tehtiin timanttihionta vältellen punehtuneita couperosakohtia. Laite ikäänkuin imurin lailla imaisi kuollutta solukkoa ja toiverikkaana tässä ajattelen, että saattoi siellä hieman rypytkin madaltua. Timanttihiontaa voidaan tehdä vaikka kerran viikossa sarjahoitona tai vain silloin tällöin hoidon yhteydessä. Tämä oli minun ensimmäinen timanttihierontani ja pohdin, että kuinkahan tämä laite satuttaa, mutta missään ei tuntunut kipua, joten ei tarvitse pelätä. 

Sitten seurasi taivaallisen pitkä hieronta, jossa käytettiin Bioeffectin hierontatuotetta ja jota ei tehty hiplaten, vaan kunnon otteella ja myös decolteealue, niska ja hartiat hierottiin. Hieronnan jälkeen sain kasvoilleni kosteuttavan hydrageelinaamion, Hydra Intensive Facial Mask ja lopuksi tuli vielä päiväseerumi ja hoito oli valmis. Pienet minipullot Bioeffectin päivä-ja yöseerumia sain vielä mukaani. Iho näytti hyvältä, vaikka mietitytti, että kuinka tuo timanttihionta pistää kasvot punoittamaan. Seerumi myös tasoitti kivasti ihon pintaa. Täytyy sanoa, että ihanan rauhoittava hoito hierontoineen kaikin puolin. Sitä arjen luksusta, jolla voi itseänsä helliä.

Lämpimät kiitokset Tiinalle ja Sannalle ihanasta hoidosta.

Lisää tietoa Ympyrätalon apteekista löytyy täältä.

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *