Lifestyle

Jokerit Ladys night


Sain kutsun Jokerimatsiin aveciksi ja tällä kertaa kutsujana ei ollut mieheni, vaan Minäkö Keski-ikäinen Tiia. Sanoin tietysti kyllä kiitos, sillä tykkään lätkästä ja Tiian seura aina kelpaa. Mukavahan siellä on höpötellä matsia seuratessa, kun emme ole pitkään aikaan nähneet. 

Jokerit järjestävät naisille  Jokerit Ladys Night tempauksen kerran vuodessa, jossa houkutellaan naisia mukaan seuraamaan jääkiekkopelejä. Näin mieskin niitä sitten voi hyvällä omallatunnolla käydä katsomassa  ja kivempihan se on pariskunnan lähteä jääkiekko-otteluun, sillä saahan siinä parisuhdeaikaa vietettyä ja on sitä yhteistä harrastusta. Olen muutamia kertoja mieheni mukaan lähtenyt Jokeripelejä katsomaan, ihan vaan jakaakseni hänen innostuksensa pelien seuraamiseen ja tietääkseni missä ollaan menossa. Noin niinkuin sarjan suhteen. Enemmän minä kyllä seuraan MM-otteluita sitten keväämmällä. Mies on ollut lapsesta asti joukkueen kannattaja, joten tyttärillä on meillä hiukan hankalaa, jos poikaystävät sattuvat olemaan Hifkin miehiä.

Aika meni kivasti Tiian kanssa kuulumisia vaihtaessamme ja mies, joka tällä kertaa ei siis päässyt mukaan, kuittaili kotoa, että olimme kuulemma pariin kertaan olleet telkkarissakin, sillä otteluhan lähetettiin jollekin sporttikanavalle, joka meillä yllätys, yllätys tietenkin näkyy. Totuus varmasti paljastui televisiossa, että siellä me päät yhdessä höpötettiin ja ei tiedetty pelin kulusta tuon taivaallista. Jurgaa vastaan sitä muuten pelattiin ja aina kun tuli maali, niin minä taputin. Siis en aina tietenkään, vaan silloin, kun Jokerit sai maalin. Kyllä minä sen verran seurasin peliä, että tajusin kuka sai maalin. Auttoi kummasti, kun katsomo hiljeni vastapuolen tehtailtua maaleja, jotta ei tullut vahingossa tuuletettua väärään aikaan. Innoissani laittelin instaakin kuvia ja kirjoitin nopeasti tekstiä, että Jokerit johtaa, mutta pahuksen puhelin oli päättänyt, että sana olikin kohtaa. Auts, eikun äkkiä korjaamaan, jottei ihmiset vain luule, etten tajua pelistä mitään. Mutta oikeasti tuo peli kyllä oli lopussa tosi jännittävä, sillä alle 2 minuuttia oli aikaa ja olimme häviöllä, mutta tiukan taistelun jälkeen Jokeripelaaja taisteli urheasti AND HE SCOOOOOOOORES ! Olikos se lopputulos nyt 6-5, täytyy tarkistaa mieheltä, mutta me voitettiin kuitenkin ja sehän on pääasia.

 Pelin päätyttyä siirryimme neljänteen kerrokseen, jossa Hjallis kävi avaamassa tilaisuuden aloittaen hienovaraisesti ”Turvat tukkoon!” -huudahduksella, jotta sai äänensä kuuluville ja siitä seurasi tietysti naurunremahdus. Toki naisporukkaa oli mukavasti koolla, joten vaikeahan se on kaiken puheensorinan läpi saada huomiota muuten ja olihan tässä Hjalliksen avauslauseessa tietysti huumoria mukana.


Muuta naisille suunnattua ohjelmaa oli tarjolla, kuten shamppanjaa, pientä suolaista, Lòrealilta meikkauksia, kampauksia ja käsihierontoja. Sellaista hellimis-kauneusjuttuja, jos vaikka siitä olisi iltaa halunnut jatkaa, kuten moni varmasti jatkoikin. Me kyllä jatkoimme Tiian kanssa suoraan kotiin ja minä menin saunahulluna saunaan, lauantaihan oli.
Mukana porukassa oli myös Pinkit korkokengät Maiju, Ping Helsinki Sanna ja Hellapoliisi Kati, joka taisi tässä olla kameran takana. Kiitokset kuvasta Maijulle.

Tämän kirjoituksen perusteella kukaan ei oikeasti usko, että minä ymmärrän jääkiekkoa, mutta ymmärrän minä, oikeesti. 
Hieno ilta ja kivaa oli, kiitos järjestäjille ja Tiialle, kun pääsin mukaan.


Oletko sinä milloin käynyt viimeksi jääkiekko-otteluja katsomassa?

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *