Matkustaminen

Megastarin neitsytmatka

Sunnuntaina iltapäivällä lähti iloinen 40+bloggaajat joukko seilaamaan Tallinnaan, Megastarin neitsytmatkalle.  Voitte vain kuvitella, että pulinaa, pölinää ja naurua riitti ja tietysti kameran kanssa kuvaamista. Olimme saaneet kutsun päästä kokeilemaan laivaa ensimmäisten joukossa ja tutkia sen eri tiloja sekä herkutella myös ruuan parissa. 

Tämä huikean hieno laiva toivotti tervetulleeksi valoisuudellaan ja raikkaudellaan. Suomalainen design on antanut kyllä parastaan, sillä onhan se suunniteltu ja rakennettu Turun telakalla ja suunnittelussa on otettu huomioon luonto, historia ja mikä parasta myös ihmisten toivomukset ja kokemukset. Sisätilat on suunnitellut arkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co sekä sisustussuunnittelutoimisto Aprocot. Laivalla olet kuin olohuoneessa, se on kutsuva ja avoin.

Tilaa on pyhitetty yleisiin tiloihin ja hyteistä on sitten tingitty, mikä on tietysti järkevää, sillä harva sitä hyttiä tarvitsee kahden tunnin matkalla. Siksipä tilantunne ja avaruus tulevat heti mieleen tätä laivaa tarkastellessa. Hienoja erilaisia baareja ja istuskelupaikkoja on riittävästi ja aina ei tarvitse edes siellä baarissa riekkua, sillä Sitting Lounge mahdollistaa matkaamisen rauhallisessa, hiljaisessa huoneessa, jossa voi vaikka työskennellä.


 Komentosillalla käynti pisti meidät kaikki ihmettelemään, että missäs se ruori oikein  on? No, se on tuo pieni nipukka tuossa, josta laivaa ohjaillaan, silloin kun automaattia ei käytetä. Huh, huh!

Lopuksi tietysti pieni ote ruokatarjoilusta. Nämä olivat pientä suolaista naposteltavaa kera shamppanjan, kun tulimme laivan Business Loungeen. Illallisen nautimme sitten buffeessa. Viihtyisää ja makoisaa.

Lämpimät kiitokset meidän porukalle. Kiitos myös Marika Nöjd, joka meidät reissuun kutsui. Hyviä tuulia merellä Megastar, tulen varmasti uudestaan.

pr-matka

20 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *