Kosmetiikka

Isadoran Cool Matt-kevätkokoelma 2017

Eikö olekin ihanaa, kun tuo tammikuu on niinkuin taputeltu ja enää vaivainen helmikuu ja sitten voidaan siirtyä kevääseen. Olin hieman väsynyt tänään töissä tuosta tapahtumarikkaasta viikonlopusta ja yritin epätoivoisesti tarjota huhtikuuta jo huomenna alkavaksi. Voi, kunpa olisikin jo. Mutta aina voi hehkuttaa keväällä ja tässäpä uusia meikkejä Isadoralta, jotka kuuluvat osana Cool Matt kevätkokoelmaan 2017. 

Isadora on siitä mahtava merkki, että hinta ei päätä huimaa, mutta kuitenkin laatu on suhteellisen hyvä. Joissakin tuotteissa jopa erinomainen. Kynsilakoista varsinkin tykkään ja nämä lakat ovat kyllä herkkuja, niin sävyltään kuin toimivuudeltaan. Vasemmalta mattalakat: Dolce Rose, Nude Attitude ja Cool Mauve.

Poskipunat Coral Glow ja Cool Pink, kausisävyt, ovat sävyinä aika lähellä toisiaan, mutta minun suosikkini on tietysti tuo coral.
Mattapunissa on mielenkiintoinen koostumus ja sävyinä ne ovat varmasti juuri kuuminta huutoa. Ilmankos meillä tytöt innostuivat näistä täysin. Minä nyt en niin, mutta hyvä, kun tytöt tykkäsivät. Itse en ole oikein päässyt mattapunien makuun. Ultra Matt Liquid Lipstick on nestemäinen huulipuna, joka jättää huulille kevyen mattapinnan. Helppo laittaa ja saa kauniin mattapinnan, jolloin huulet näyttävät virheettömiltä ja tämä kestää huulilla pitkään.


IsadoraPerfect Matt Lipstick mattapuna Bare Blush, (kausisävy) on taas perinteinen mattainen huulipuna ja tätä minäkin olen käyttänyt, sillä värisävy oli minulle parempi.

Gel Nail Lacquer on mattainen päällyslakka, joka antaa päällyslakkana enemmän suojaa ja kynsilakka kestää pitempään.


Isadoran Precision Brow Pen Waterproof auttaa kulmien muotoilussa ja ohuella kynällä saat tehtyä tarkkaa työtä. Minä olen nyt innostunut näistä kynistä, sillä näillä saa hiukan luonnollisemman tyylin kulmiin. Tuotteet ovat kausituotteita.

Eniten kuitenkin ihastuin tuohon kätevään Isadoran Eye Lifter Duo Highlighteriin, jolla saa kirkastusta, peittoa ja korostusta, kaikki samalla kynällä. Toinen pää on helmiäinen ja toinen matta ja tällä saa kivasti nuo tummat silmän sisänurkat vaalennettua ja se kohta on usein, ainakin minulla tuottanut hankaluuksia. Laittaa siihen mitä vaan, niin aina se näyttää hetken päästä paakkuuntuneelta ja epäsiistiltä. Mutta tämä peittää hyvin ja lopputulos on luonnollinen eikä paakkuunnu. Suosittelen.

Ripsiväri Isadora Flashing Volume Instant Effect Mascara ei minulla tuonut toivottua lopputulosta, sillä odotin hieman runsaampaa lopputulosta ripsilleni. Ehkä minä annan sille vielä mahdollisuuden, kunhan hieman aikaa kuluu. Useimmat ripsivärit ns. tekeytyvät, ennenkuin niiden kanssa homma pellittää. Yleensä ne ovat alussa liian ohuita ja onhan tällä testaajallakin tietysti haasteelliset ripset, että en nyt ihmeitä odottanut, mutta katsellaan myöhemmin uudestaan, toivottavasti volyymiripsillä. Harja oli kätevä ja pienenä sillä pääsee hyvin joka paikkaan. 

Tämmöisiä kevään kuulumisia, joten uskoa ja toivoa on, jotta se vielä sieltä tulee…
Miltäs vaikuttavat Isadoran Cool Matt tuotteet?

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *