Arvonta

Blogin synttäriarvonta!


Blogini on tullut leikki-ikään ja täyttää 4 vuotta, joten siinäpä loistava syy järjestää kosmetiikka-arvonta. Paljon on tullut juttuja raapusteltua ja te ihanat lukijat olette tuoneet piristystä päivääni kommentoimalla ahkerasti ja seuraamalla tiiviisti mukana menossa. Kosmetiikka-aiheiset postaukset ja omat käsityötekeleeni ovat nousseet täällä blogissani kaikkein luetuimmaksi aiheiksi, ne siis saavat jatkoa. Olen tullut kuitenkin siihen tulokseen, että kokeilen tässä keväällä postata hieman harvemmin, 4-5 kertaa viikossa ja katson miltä se tuntuu. Haluan hieman piristystä ja siksi testailen tätä. 

Arvon tässä paketissa Lòrealin Infallible Blush Paint paletin, Isadoran kulmavärin, Rimmelin Scandal Eyes mustan ripsivärin ja Sukran silmänympärysnaamiolaput. 
Arvontaan voivat osallistua kaikki jäsenet ja jäseneksi arvonnan aikana liittyneet. Risut ja ruusut saa laatikkoon jättää ja myös sen, mitä kautta blogiani seuraat ja tosi tärkeää on jättää myös se s-postiosoite. Onnea kaikille osallistujille! Arvonta alkaa nyt heti ja loppuu pe 10.2. klo 21.00.


Tuotteet pr-näytteitä

41 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *