Kosmetiikka

Organic shop edullista luonnonkosmetiikkaa

Lukijan toivomuksesta hieman luonnonkosmetiikan esittelyä. Sain jo syksyllä testiin pr-toimistolta nämä herkulle tuoksuvat Organic shop vartalotuotteet. Suihkugeeli Organic Grapefruit & Lime, Active Shower Gel on kyllä ihanan pirteän tuoksuinen suihkutuote, joka herättää aamu-unisenkin. En ole saanut tätä kyllä kovin paljon vaahtoamaan, mutta hoitaa puhdistuksen ihan hyvin ilman vaahtoakin.

Kuorintatuotteet taitavat kyllä olla saunahullulle addictio. Tämä herkku Organic Lemongrass & Sugar tekee ihosta superpehmeän. Sokerinen tuote on ensin kunnolla rakeinen ja sitten se pehmenee ja tavallaan sulaa iholle. 

Jo väriltäänkin ihanan puuterimaisen vaaleanpunainen kermamainen vartalovoide Organic Lychee & 5 Oils täydentää vartalohoidon ja pitää ihon pehmeänä. Tuoksu on makeahko, muttei mitenkään häiritsevä. Iho kuivaa talvella, joten näillä luonnonkosmetikkatuotteilla saat hipiäsi kosteutetuksi ja ainakin minun ihoni rauhoittui ja ei ole pahemmin kutittanut. Tykkään siitä, että tässä ei ole manteliöljyä, mikä joskus pistää ihoni kutisemaan. Suihkussa ei muutenkaan kannattaisi käydä ihan joka päivä. Tietysti, jos harrastaa hikiliikuntaa, niin asia on varmasti toinen. Joka toinen päivä kokovartalosuihkussa riittää ja silloin ei turhaan kuivata ihoa vedellä, varsinkaan näin talvella, sanoi aikoinaan lääkäri minulle. 

Kun tuo ystävänpäivä lähenee, niin tässäpä olisi kiva setti sille kaverille tai vaikka itselle hankittavaksi. Sokoksista voi näitä ostaa ja hintakaan ei päätä huimaa, sillä esimerkiksi kuorinta on siellä himpun alle neljä euroa. Oletko jo muuten törmännyt näihin tuotteisiin?

Tuotteet pr näytteitä

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *