Lifestyle

Dr. Oetker ja herkullinen aamu oopperassa


 Aurinko paistoi ja Töölönlahti kimalteli valkoisena hohtavan lumen peittämänä. Jäällä käyskenteli ihmisiä ja muutama pilkkijä istuskeli paikallaan odottamassa saalista.  Pakkastakin oli reippaat 14 astetta, mutta ei se mitään haitannut. Olihan tarjolla ihania herkkuja a`la Dr.Oetker tyylikkäässä Oopperan lämpiössä, kera upean musiikin.

Alkumaljaksi oli Honey bubble tea, jolla skoolasimme Dr.Oetker Ristorante-pizzan 20-vuotiaalle taipaleelle Suomessa. Suomi oli ensimmäinen Ristorante-Pohjoismaa ja yksi ensimmäisistä koko maailmassa. Alussa Ristorantesta oli neljää eri vaihtoehtoa saatavilla ja nämä löytyvät edelleen pakastealtaista, nykyisin Ristorante-valikoimassa on 18 eri vaihtoehtoa. Ristorante on Suomen suosituin pizza. Myönnän, että nämä pizzat ovat tulleet meilläkin tutuksi, sillä silloin tällöin, kiireisinä päivinä, löytyy keittiön tasolta tyhjä Dr.Oetker pizzalaatikko, mozzarellapizza. Teini on siis käynyt ruokailemassa kotona.

Saimme maistella mozzarella-,salami-, tonnikala-, kasvis-, ja gluteiinittomaan pohjaan tehtyä pizzaa. Gluteiiniton pohja oli yllättävän maukas ja siinä oli hyvä suuntuntuma. Pizza kannattaa aina muuten lämmittää leivinpaperin päällä suoraan ritilällä, jotta pohjaan saadaan mukava rapeus. 

Terveyttä ja hyvinvointia ajatellaan myös pizzamarkkinoinnissa, joten Ristorante pizzoissa on 22 prosenttia vähemmän suolaa kuin 10 vuotta sitten. 

Hassua, mutta pizzamaa Italiassa, Ristorante-pizza on suosituin pakastepizza.

Aah, kakkuja, kukapa niitä voisikaan vastustaa. No, en minä ainakaan, sillä säästelin pizzan syömisessä, jotta sinne mahtuisi myös kakkuja. Dr.Oetker My Sweet Deli -pakastekakut Cheesecake New york style, on valmistettu ilman säilöntäaineita, luonnollisista raaka-aineista ja niissä ei ole kovetettuja rasvoja.

Cheesecake Strawberry sisältää tuorejuustotäytettä ja Camarosa-lajikkeen mansikoita. Kakut otetaan pois rasioistaan ja sulatetaan 2-3 tuntia huoneenlämmössä. Hinnaltaan nämä ovat 5,50 e, joten tämmöinen on hyvä olla pakastimessa varalta, sillä koskaan ei tiedä milloin vieraat yllättävät tai sitten se kakunhimo yllättää itsellä.

Vadelmamoussekakussa on täytteenä pehmeää vadelmamoussea, kermaista mascarpone-tuorejuustoa sekä tuoreita vadelmia ja vadelmahilloa. Postauksen alussa näkyvässä suklaamoussekakussa on kolmea eri suklaata, maitosuklaa-, tummasuklaa- ja valkosuklaamoussea.

Tällä lautasella on myös ihanan herkullinen Mini-Berliner eli minimunkki vadelmahillolla. Arkeen ja juhlaan sopiva ja olen iloinen, että näitä pakastemunkkeja tulee, sillä olen hieman pelännyt munkkien paistamista ja jättänyt sen suosiolla toisille. Nyt vappuna meilläkin tarjoillaan minimunkkeja, tai kentien jo hieman ennen.


Dr.Oetker My Sweet Deli Apple Strudel on lehtitaikinaleivonnainen, jossa on kaneli-omenatäyte sisuksena. Strudel eli pyörre on raakapakaste, joka paistetaan ennen tarjoilua. Päälle voi lorauttaa vanilijakastiketta tai jäätelöä ja kyllä herkkusuiden suut napsaa. 

Herkkuja kerrakseen! Nyt pitää vain hieman malttaa, sillä nämä uutuudet tulevat kauppojen pakastealtaisiin maaliskuussa.

Saisiko olla pala kakkua? 

18 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *