Kosmetiikka

Scandaleyes

Meikkauksessa jokaisella on omat tärkeimmät kohdat kasvoissa, joita korostaa. Kuka korostaa huulia tai piirtelee tarkasti viimeistellen kulmansa, jollekin virheetön iho on se juttu. No kyllä minä kaikkeen noihin yritän panostaa meikatessa, mutta jos pitäisi valita vaan se yksi, mitä ilman ei voisi lähteä minnekään, niin kyllä minä silmämeikkiin kallistuisin. Ripsiväri oli se ensimmäinen meikki, jota nuorena tuli hankittua ja kakkuripsareiden harja kasteltiin syljellä, aivan oikein, syljellä ja sillä sudittiin se ripsiväri sitten ripsiin. Aika usein se taisi olla järkyttävän paakkuista. Kun kouluun poljettiin säässä kuin säässä, niin usein vesisateisina päivinä kaikki ripsivärit olivat sitten iloisesti pitkin naamaa.  Muistan, että rippikoulussa pappi kielsi meikit konfirmaatiopäivänä, koska kaksi tyttöä meikkasi itsensä päivittäin niin rajuilla meikeillä, että se oli kyllä kaikkea muuta, kuin viehättävän näköistä. Siinä ei ollut ripsivärissä tai luomiväreissä säästelty. Me kaikki jännitettiin, kun konfirmaatiojuhla alkoi, että miten käy, tuleeko ne tytöt ilman meikkiä. Vielä mitä, varsinkin silmämeikkiä oli varmasti enemmän kuin koskaan ja pappi kihisi kiukusta, muttei muutakaan voinut.  

Silmiä korostan tietenkin luomivärärillä, mutta rajaus on se, millä saa silmät erottumaan selkeimmin ja rajaamalla ne saa myös suuremmiksi. Harvalla kun on niin isot silmät, etteivät ne suurentamista kaipaa. Omat silmät ovat hankalan syvällä päässä ja hankalat rajata ja useat rajaukset päätyvät sitten ärsyttävästi luomivakoon tai pitkin silmiä, jos oikein huonosti käy.  Silmät vuotavat myös helposti, mutta vedenkestävätkään eivät aina toimi, koska iholla on sen verran rasvaa. Tämmöisille silmille ei siis kovin montaa rajausväriä löydy, niin, että kestävyys olisi taattua ja rajaukset pysysivät ainakin sen suurimman osan päivästä. 

Edullisetkin meikit saattavat joskus iloisesti yllättää ja nyt Rimmel teki sen. Sain testiin Rimmelin vedenkestävän rajausvärin pienellä pallopäällä. Tuo tussi piirtää helposti siistin rajauksen silmiin ja pysyy yllättävän pitkään. Tuotteen pitäisi kestää 24 h, mutta sitä se ei kyllä meikäläisellä tee, korkeintaan kuutisen tuntia, mutta sekin on ihan ok. Joitakin rajausvärejä tässä olen testaillut, mutta vaikka lopputuloksena olikin kaunis rajaus, niin alle puoli tuntia, niin rajauksia ei enää ollut, vaan meikki oli muuttunut smokey eye-meikiksi tahtomattani ja ei ollut paras mahdollinen versio kyseessä. Joten kyllä, liputan nyt tälle Rimmelille.

Rimmelillä on samaan Scandaleyes sarjaan myös kahta ripsiväriä, toinen vedenkestävänä. Volume-ripsiväri, joka on koostumukseltaan ohutta ja ei paakkuunnu, ollen myös erittäin pitkäkestoinen.
Vedenkestävän ripsivärin kanssa olenkin tehnyt testausta. Harja on paksuhko ja tuote ohutta, mutta tämänkin täytyy kyllä hieman tekeytyä, toisin sanoen annan sille hetken aikaa kuivahtaa, niin se toimii varmasti paremmin.  

Mitä osaa kasvoista sinä korostat meikatessasi? Onko sinulla muistoja kakkuripsareista ja uskallatko myöntää niihin sylkeä käyttäneesi?

Tuotteet pr näytteitä

8 Comments

 • Kivipellon Saila

  Muistan kakkuripsarin, mutta luontoni ei antanut periksi käyttää sylkeä, juoksin aina hanalle sitä kastelemaan. Paakkuja kyllä riitti ja kosteuden kestävyys oli pyöreä nolla. Meillä oli varmaan samanlainen rippipappikin 😀 meillä kaksi villikkoa laittoi kynsilakkaa oikein kirkuvaa ja kaikkiin sormiin eri värejä, juuri silloin -73 kesällä tuli ekat siniset, keltaiset, vihreät, viinipunaiset ja mustat lakat, pappi oli kauhuissaan!

  Mulla on myös vuotavat silmät joten olen unohtanut upeat viivat. Mutta kulmat, huulet ja ripset pitää olla laitettuna, ripset ja kulmat tietenkin koska muuten niitä ei huomaisi lainkaan (työkaverilla on niin pitkät ripset, että kun hän laittaa ripsarin niin se osuu silmälasien linssiin, lapsena hänen isänsä leikkeli niitä lyhemmiksi…en ole kade kuitenkaan)

 • Mysterious M

  Ne riparit taisi olla silloin hiukan erilaisia ja papit tiukkoja:D
  Sä olet ollut sit fiksu, kun et käyttänyt sylkeä vaan ihan vettä, niinkuin pitikin:) Huono oli silloin kestävyys noissa meikeissä, mutta minkäs teit!
  Kyllä se vähän niin taitaa olla, että silmät pitää aamulla päähän piirrellä:) Voi ei, että niin pitkät ripset, että pitää leikata!!! Miksei mullakin ole??

 • Outi Krimou/Outi's life

  Meidän äidillä oli kakkumascara, mutta minä en saanut testata sitä…arvaa vaan olisinko halunnut? Eyeliner oli todella hyvä ja minulle se pysyy ihan koko päivän paikoillaan. Ripsivärin tosiaan pitää antaa kuivua ennen seuraavaa kerrosta, ei ehkä ihan arkiripsari kiireisenä aamuna 🙂 mutta hyvä kuitenkin.
  Ihanaa keskiviikkoa ihana M!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *