Kosmetiikka

Silk oil of Morocco, tehohoitoa hiuksille

Ovatko hiuksesi:

  • kuivat
  • haaroittuvat latvoista
  • käsitelty
  • huonokuntoiset
  • karkeat
  • kesyttömättömät
Mikäli joku noista kuvaa hiuksiasi tällä hetkellä, niin tässä on sinulle vinkki, millä saat taas hiuksesi uuteen uskoon. 

Kun näin ensi kertaa merkin Silk oil of Morocco, minua hieman hämäsi, sillä luulin tätä siksi toiseksi Moroccon Oil-merkiksi ja mietin, että onkos merkki uudistunut vai miksi siihen on tullut Silk- sana eteen. Mutta eihän tämä ollut sama merkki lainkaan. Tästä toinnuttuani laitoin putelit, jotka olin I love me messuilla mukaani saanut, Argan rep-hair protein masque ja Argan rep-hair instant leave-in protein spray, niin hyvään jemmaan, että vasta äskettäin ne löysin. Mielenkiinnolla kävin näitä tutkimaan ja testaamaan, sillä hiustuotteet kiinnostaa minua aina. 


Hiusnaamiot ovat sitä hemmottelua, millä tulisi hiuksia helliä ainakin pari kertaa kuussa. Jos omaa todella huonokuntoiset hiukset, niin varmasti kerta viikossa ei olisi pahitteeksi. Joskus nämä naamiot ja tehokkaat tuotteet saattavat kyllä hoitaa liiaksi ja tekevät hiuksista sellaiset, että ne lätsähtävät ja ovat veltot. Kannattaa siis testata, mikä tapa sopii omille hiuksille, jotta et hoida hiuksiasi liikaa.

Tämä naamio levitetään pestyihin, märkiin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 2-3 minuuttia ja pestään pois tai pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 10 minuuttia pyyhkeen alla ja pestään pois. Mikäli hiukset ovat todella huonokuntoiset, niin tätä voi käyttää jopa hoitoaineena.Tuote rakennepaikkaa ja vahvistaa hiuksia, jossa on kaksihaaraisia tai hiukset katkeilevat.

Itse olen kokeillut tätä naamiota nyt muutaman kerran ja kyllä hiukset todella tuntuu silkkisiltä jälkeenpäin. Pehmeät, joustavat ja kiiltävät ja syy on varmasti tuossa jojobaöljyssä, B5 pro-vitamiinissa, kookosöljyssä, tuon arganöljyn lisäksi. Ainoa huono puoli on näiden omien kiharoiden kanssa, että hius tarvitsee tuotetta, joka pitää kiharan kimmoisena, rapsakkana jopa, joten se silkin tunne valitettavasti ei minun tapauksessa tunnu muutoin, kuin jos jätän työstettävät aineet vähemmälle. Omat kiharani kun ovat jo puoli vuotta sitten laitetut ja tarvitsevat tukea aika reippaasti, jotta eivät ole aivan pörhöllä. Mutta uskon tämän naamion tehovaikutuksiin ja aion jatkossakin käyttää tätä. Varsinkin saunasta kun pääsee vilvoittelemaan parvekkeelle, sitten keväämmällä, niin helposti kuluu se 10 minuuttia tai enemmänkin tämä maski hiuksissa vaikuttaessa ja istuskellessa kylmän juoman kera. Voih, sitä aikaa jo kovasti odotan.

Toinen Silk oil of Morocco-tuote on hiuksiin jätettävä proteiinisuihke, joka suihkutetaan sitten pesun jälkeen ja tätä ei pestä pois. Suihkeessa on myös aloe veraa ja tämä myös suojaa ja vahvistaa huonokuntoisia hiuksia. Tuoksuna on meloni.

Suihkuttelin tätä proteiinisuihketta silloin, kun en käyttänyt maskia ja hiuksien kammattavuus kyllä parani huomattavasti ja hius pehmeni ja kiilsi. Loistava tuote ja uskon, että säännöllisellä käytöllä saa varmasti tuloksia. Tuolta verkkokaupasta, mistä näitä tuotteita saa, löytyy vaikka mitä, muitakin kuin vain hiuksille. Sinne pääset kurkkaamaan täältä.


Muistathan helliä hiuksiasi!

Tuotteet lehdistönäytteitä

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *