Ihonhoito

Exuviance Night Lift ja Clarinsin boosterit


Vaikka talviaurinko on tänään hellinyt ja sulostuttanut meitä, niin vien teidät kuvissa syksyn tunnelmaan. Satuin saamaan nämä loistokkaat tehotuotteet syksyllä, jolloin ne myös kuvasin, peläten tämän talven pimeyttä. Kappas vaan, tänään olisi voinut kuvailla valon puolesta jo vaikka mitä, eli lopputalvea kohti mennää, sovitaanko niin! 

Sain siis syksyn alussa tämän Exuviancen Night Lift voiteen testiin ja tämän käyttöajankohdaksi suunittelin syksyn ja talven pimeintä aikaa. Syy tähän löytyi varoituksesta, että auringonotto sekä tämän yhteiskäyttö saattaa aiheuttaa mahdollisuuden ihon palamiseen. Joten noudatin suosituksia, sillä halusin testailla tätä ilman pelkoa palamisesta. No, sitäpä pelkoa ei ole ollut, mitä nyt tänään se aurinko sitten hieman meitä ilahdutti.

Exuviance Age Reverse Night Lift on jo nimensäkin mukaan suunniteltu aikuisemman ihon kiinteyttämiselle ja yökäyttöön. Night lift  on voidemainen ja hieman paksuhko, miedosti tuoksuva, minä nuuhkin tätä ja minulle tulee mieleen ruusu, mutta joka tapauksessa hyvin hentoinen tuoksu tässä on. Tuubissa ilmoitetaan, että tuote auttaa kollageenin muodostamisessa ja kohottaa pienempiä juonteita ja ryppyjä, jolloin iho näyttää kiinteämmältä. Käytetään öisin ensimmäisenä tuotteena puhtaalle iholle ja sen jälkeen voidaan levittää muut tarvittavat yövoiteet. 

Käytin tätä öisin noin kahden kuukauden ajan ja kyllä on riittoisa puteli, kun tuntuu, että reippaasti puolet on vielä jäljellä. Tämän tuotteen päälle lisäsin aina ravitsevaa kosteusvoidetta. Ihoni ei ainakaan ärsyyntynyt tämän käytöstä, vaikka pelkona oli, että iho saattaa alkaa hennosti kuoriutumaan. Ihoni piti tästä ja luulen, että kaikki ne kasvohoidot tässä ennen joulua ja joulun jälkeen tämän kanssa, ovat saaneet ihoni väsymyksen suosta ja iho tuntuu oikeasti kiinteämmältä ja napakammalta. Ei minun juonteeni mihinkään tietysti lähteneet, mutta ehkä tuo ihon kirkastuminen saa kasvot freesimmäksi ja sehän on aina plussaa.


Nämä Clarinsin pikku boosterit ovat kyllä söpöjä jo ulkonäöltään ja tehokkaita seerumipommeja. Näitä voi sekoitella 3-5 tippaa kosteusvoiteeseen, naamioon tai vaikka meikkivoiteeseen, mutta yksinään näitä ei suositella käytettäväksi. 

Booster Detox:

  • mikäli ihosi on harmaa ja eloton, olet ollut juhlimassa, tupakoit tai ilmassa on suurempi määrä saasteita,niin tämä tiiviste auttaa juhlimisen, tupakoimisen yms. jälkeiseen ihon kunnostamiseen, eli tavallaan krapulatipat kasvoille.

Booster Repair:

  •  vähentää kiristävää tunnetta iholla, vähentää vaurioita korjaavaa vaikutusta ja auttaa ihon punoitukseen.

Booster Energy: 

  • tasapainottaa ihon toimintoja, kirkastaa ihon väriä ja vähentää väsymisen merkkejä

Tämä kolmikko on tehokas apu ihon vaativiin vaivoihin ja mikä parasta, näitä voi todella lisäillä vaikka meikkivoiteeseen, joten koko ihonhoitorutiinia ei tarvitse muuttaa. Kurkistus peiliin kertoo, mitä iho kulloinkin on vailla ja tehotiivisteitä voi käyttää kertaluonteisesti, viikon verran tai kuukauden. Itse testailin näitä hieman fiiliksen mukaan ja meikki näytti heti paremmalta, kun nämä tipat olivat mukana. Pienet putelit kulkevat myös kivasti matkalla mukana ja ovat pikkutunneille venyneiden iltojen pelastus. Talven selkä on kohta taitettu ja loppua kohti mennään, ainakin haaveissa, joten on hyvä alkaa valmistautumaan siihen enenevään valon määrän myös ihonhoidossa.


Oletko sinä ottanut tehotuotteet käyttöön näin lopputalvesta? 

Tuotteet pr-näytteitä

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *