Muoti

Muotijuttuja

Oletko seurannut kevään muotivärejä ja tyylejä? Oletko tietoinen mitä kevät 2017 meille tarjoaa? 

Minusta nämä kevään ja kesän muotijutut ovat aina niin hemaisevia, että ”into piukeena” etsin tietoa ja katselen kaupoissa tarkkana, mitä ihanaa sieltä on pikkuhiljaa tulossa tarjolle. Innostun, kun lempivärejäni alkaa ilmestyä sekä meikkeihin, että vaatteisiin ja jonkin verran myös sisustuksen puolelle. Mutta masennun, jos väriskaalat alkavat vihreällä tai sinisellä. Sorry kaverit, niin vain on, etten koskaan ole innostunut noista väreistä. Sininen on ok ja kuvittelen, että voisin sitä jopa käyttää, mutta vihreässä on jotakin niin tympeää, että… no se siitä. Jokaisella on varmasti suosikit ja inhokit, joten varmasti ymmärtänette. 

 Kuvassa oleva sinertävä asu ja laukku miellyttävät, mutta tämä sininen onkin sellainen melkein musta, joten siksi tämä pääsee esille. Laukku näyttää käsintehdyltä ja päässäni alkoi heti raksuttaa, että kuinkahan tuo on toteutettu ja voisikohan tuon itse tehdä. No jää nähtäväksi. Raidat ja kukkaset, isossa koossa, ovat hitti tänä keväänä.

Pidän todella paljon oranssista, mutta herkkuväreiksi luen kyllä tuon upean nahkahameen korallinpunaisen sävyn. Tyylikäs minihame on rohkea ja säväyttää varmasti, mutta pakostakin tulee mieleen, että kyllästyisiköhän tuohon kuitenkin nopeasti. Nahkaa kun on, niin itse varmasti harkitsisin pariin otteeseen, vaikka onhan se hemaiseva. Muistan, että 9-vuotiaana minulla oli tämän värinen kevättakki ja voi kuinka onnellinen siitä olinkaan.

Kevätherkut täytyy kyllä tarjota samoihin muotisävyihin sopivaksi, joten tässä vinkki  juhlia suunnitteleville.

Muotivärejä käyn usein myös katsastamassa kangaskaupassa ja eihän sieltä koskaan tyhjin käsin lähdetä. Viikko sitten eksyin Eurokankaaseen, kun olin miestä hakemassa pelaamasta ja alunperin olin matkalla ostamaan lamppuja kattovalaisimiin ja hurautin siinä sitten jotenkin vahingossa kankaita katselemaan. Tarkistamaan siis, että millaisia kevätsävyjä kankaissa oikein onkaan nyt. Kun se viehättävä Mikaela-myyjä sitten sattui kysymään, että voisiko hän auttaa, niin ihan huomaamattani minulta lipsahti, että katselen vain puuterinsävyisiä kankaita…ja no tässä sellainen nyt on ja vielä hennon roosa kukkakuvioinenkin kangas. Kukat isoina printteinä ovat myös tuon puuterin lisäksi muodissa, joten ei siinä sitten muuta voinut. Olisin voinut haalia usemmankin kankaan, mutta kello tikitti ja mies odotti jo parkkipaikalla, kun sinne kaahasin ja en ollut kuin vain 10 minuuttia myöhässä. Pelit olivat kuulemma menneet huonosti, niin turha siinä oli mitään kankaita alkaa miehelle esittelemään, joten jätin sen myöhempään kertaan. Kuvassa näkyvä kolmas pitsinen harmaa kangas on saatu, joten kiitokset vielä Tuulille.

Kyllä nämä Mavalan uudet Eclectic Color`s kevään kynsilakkakokoelman sävyt mätsäävät ihanasti näihin muotiväreihin, kuten nämä nuden ja tumman ruskean sävyt tähän puuteriin. Jännittävä struktuuri strech-kankaassa antaa minulle haastetta paidan suunnittelemiseen. Tuleekohan käyttökelpoinen vaiko pölyhuiska?

 Pinkki sopi hienosti tähän roosaan. Tästä kankaasta pitäisi luoda hamonen itselle.

Aavistus savenharmaaseen taittava pitsikangas kelpuuttaa hienosti vierelleen sekä tuon mudansävyisen lakan että savunharmaan sinisen lakan. Pitsikankaasta on tulossa myös paita itselle.

Entäs hehkuva punainen lakka? No minusta punainen sopii kaikkiin näihin kankaisiin ja tätä lakkaa käyttäessäni soisin kynsien olevan kunnossa ja pitkinä.

Loppuun on pakko esitellä Sally Hansenin Moisture Rehab, kosteuttavaa seerumia kuiville, haurastuneille kynsille ja kynsinauhoille. Öljymäistä seerumia hierotaan joka ilta puhtaille kynsille ja kynsinauhoille yöksi. Olen nyt aloittanut pari päivää sitten tämän testailun ja kuulosti niin mainiolta tuotteelta, joten kokeillaan, onko tästä mihinkään. Hankalinta on tietysti se, ettei saa käyttää kynsilakkaa ja koska kynnet ovat hieman taas liuskoittuneet, niin eivät hyvältä näytä. Mutta testailuajan yritän pärjätä. 

Mitä mieltä olet näistä muutamista kevään väreistä? Ovatko herkut vai inhokit?

Kynsilakat ja hoitoseerumi pr-samples

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *