Ihonhoito

Lumene Kuulas

Lumene jälleen ja nyt vuorossa ihonhoitoa, joka kiinteyttää, heleyttää, suojaa ja pikakaunistaa. Näitä adjektiiveja heitellään tästä Lumene Kuulas-ihonhoitosarjasta. 

Tehokkaasti kiinteyttää, heleyttää ja sisältää pohjoista puolukkauutetta. E-vitamiini johdannaista, hyarulonihappoa ja puhdasta pohjoisen lähdevettä. Kyse on siis päivittäin käytettävästä Daily Luminosity voiteesta, Midnight Beauty yövoiteesta ja Sheer Luminosity silmänympärysvoiteesta. Erikoistuotteina seerumit Beauty Illuminating  ja Beauty Lift V-shaping. 

Puolukka on jees, kun sitä nauttii sisäisesti ja se on jotenkin niin suomalainen, että sopii tosi hyvin tälle suomalaiselle kosmetiikkamerkille. Mitä se sitten aikaansaa ihonhoidossa on eri asia ja siitä täytynee ottaa selvää.  

 Koko sarjaa on höystetty tällä puolukkauutteella, joten pakkohan sen on olla jotensakin toimiva. Puolukkauutteen on erityisen tehokas antioksidantti kvertsetiini, yhdistettynä pohjoiseen lähdeveteen auttavat säilyttämään ihon täyteläisyyden ja nuorekkaan hehkun. Ihon tasainen sävy ja kuulas, kiinteä iho ovat tämän ihonhoitosarjan juttu.  Ensimmäisiin ikämuutoksiin sopiva sarja tietysti sopii nuoremmalle iholle, jossa jo jotain pientä ikään liittyvää on näkyvillä, mutta tuskinpa siitä on haittaa vanhemmallekaan iholle. Tuo tasainen ihonväri kiehtoo jo sanana, voi kunpa se olisi mahdollista.

Niin kaunis tuo puolukkainen seerumi, että johan se vaikuttaa ihan syötävän hyvältä. Olen kuullut tästä kehuja varsinkin Tiialta, joten pakko tämä on pikemmiten korkata. 

Tässä siis vain pikainen esittely Lumenen Kuulas tuotteista, jotka sain menneellä viikolla.  
Ovatko nämä tuotteet tulleet vielä vastaan kaupoilla?

pr-samples

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *