Kosmetiikka

Clarins, ihana kevät 2017

Clarins tuo 2017 kevään kauniisti esille meikkivalikoimassaan. Korumaiset rasiat ja niiden sisältö ei petä tälläkään kertaa. Laatu on taattu ja meikin teko näillä on ilo.

 Clarinsin Face Contouring Palette on uutuus, joiden sävyillä saa muokattua sekä korostettua kasvojaan haluamistaan kohdista. Vaalein sävy on tarkoitettu korostamiseen, kuten otsan keskiosa, silmänalus, nenänvarsi, amorinkaari ja leuka. Väri on todella vaalea, joten ylilyöntejä tällä ei saa tehtyä. 
Keskellä sijaitseva tummempi sävy on sitten kasvojen muokkaamiseen, eli ohimoille, leukapieliin ja lommoposkien taiteiluun. Itselle tämä oli turhan tumma ainakin vielä nyt, kun iho on kalpea, mutta uskon, että kesällä tälle tulee käyttöä. Lisäksi taidan tarvita tähän vielä harjoittelua, jotta saan häivytettyä meikin kauniisti. 
Reunimmainen on ruusunhohtoinen poskipuna, joka on ollut tuon vaalean korostussävyn kanssa minulla päivittäin käytössä, siitä lähtien, kun paletin sain. Mukana tulee myös viistopäinen sivellin, joka myötäilee kasvoja ja helpottaa paletin käyttöä. Itse otin kyllä käyttöön paksun poskipunasiveltimen, jolla sain pehmeämmin sudituksi punan poskille, mutta vaaleaa väriä tällä oli hyvä sivellä.


Sininen tulee vahvana meikkiväreissä tänä keväänä, joten tämä harmaansininen paletti antaa mahdollisuuden korostaa siniharmaita silmiäni. 4-Colour Eyeshadow Pallette on nimeltään  Smokey, eli sumusilmien tekemiseen juuri oikea paletti.


Mutta aina ei kiinnosta meikata vahvasti ja arkipäivänä valitsen mieluimmin kauniin puuteriroosan sävyn luomilleni. Punertavan sävyn nimi on Silver Rose ja tämä on Clarins Ombre Irdescente-helmiäisluomiväri cream-to-powder. Tuntuu paletissa voidemaiselta, mutta muuttuu luomille vietäessä puuterimaiseksi. Lisäksi sävyjä samasta sarjasta löytyy vielä Silver White ja Silver Grey.


Hauskin yllätys on tämä Clarinsin 4-Colour All-in-One Pen. Muistuttaa sellaista täytekynää, joita mies toi joskus tytöille tuliaisena reissusta. Kynä, jossa on neljä väriä ja painamalla toisessa päässä olevasta nipukasta saat haluamasi värin esille. No tämä on juuri sellainen, mutta meikkauskynä. Todella tumma ruskea, jossa on aavistus punaruskeaa, joten sopii hyvin punahiuksisen kulmaväriksi. Ohuella terällä on helppoa piirtää, vaikka terän pää on ihan tasainen muodoltaan eikä pyöreä tai teräväpävinen. Musta ja sininen väri eyelineriksi ja nuden ruskehtava huulten rajaukseen. Tämä on loistava ja kestääkin suhteellisen hyvin, jopa minun silmissäni eyelinerina. Matkalla tämä on ehdoton. Kynän onkii nopeimmin esille vaikka käsilaukusta, koska on hieman paksuhko verrattuna muihin kyniin, jotka ainakin minun meikkipussukassani tahtovat kadota ihmeellisiin koloihin.


Huulipunissa Clarins Joli Rouge Brilliant  alhaalta sävyissä
 soft plum 33, pink cranberry 32 ja tender nude 31. Punissa on taivaallisen ihana koostumus ja huulilla ne säteilevät kauniisti, sillä mukana on shine booster+ yhdiste, joka saa valon  heijastumaan kauniisti huulilta. Kestääkin huulilla pitkään, eli loistava valinta keväälle.

Tekisi mieli huutaa: -Kevät, tule jo! 
Mutta ei se taida kuulla vielä.

Ihastuitko sinäkin näihin kaunottariin?

pr-samples

10 Comments

 • Jonna H.

  Mulle tulee tuosta kynästä mieleen oman lapsuuden tuoksuvat kuulakärkikynät, joissa oli eri värejä. Niitä piti olla aina monta. 😀 Todella hauska idea Clarinsilta. Punista Pink Cranberry on todella upea sävy ja Contouring Palette on loistava mukaan vaikkapa viikonloppureissulle. 🙂

 • Mysterious M

  No niin tulee ja ei ole kuin pari vuotta sitten, kun meillekin vielä niitä kyniä ilmestyi, toisaalta ne ei ollut tuoksuvia:) Idea on omaperäinen ja kuinka hieno juuri reissussa ja käsilaukussa. Ei tarvi neljää eri kynää, kun kaikki on samassa:) Kieltämättä tuo Contouring on ylellinen, vaikken vielä ihan osaakaan sutia sitä tumminta väriä oikein:)

 • Tiia K

  Ihanat kuvat! Clarins kokoelmat saattaa omalla kohdalla olla kyllä meikkien saralla vuoden odotetuimpia. Niin kauniita, laadukkaita ja elegantteja. Clarins on luxusta <3

 • Krisse K

  Tuo countouring paletti vaikuttaa mielenkiintoiselta, vaikka sen käyttäminen vaatisi minulta vielä opettelua, mutta ilman paletti ei voi opetellakaan :)) Ihanat kuvat sinulla ♥

 • Heli V - Naisellisia yksinpuheluita

  Juuri viime viikolla ostin tuon Contour-paletin. Sillähän tekee arkena koko meikin (paitsi ripsariksi se ei sentään sovi :D). Ostin oranssihtavan huulipunankin, mutta kaikista toiveistani huolimatta, en saa sitä sopimaan itselleni vaikka seisoisin päälläni. Joudun varmaan luopumaan siitä, mutta ihanalta se huulilla tuntuu!

 • Mysterious M

  No joo, totta, että tuolla paletilla saa melkein kaiken muun tehtyä, paitsi ne ripset:) Älä heitä hukkaan sitä oranssia huulipunaa vielä, nimittäin voit sekoittaa toista väriä siihen alle tai päälle ja saattaa olla, että se sitten sopiikin:) Itse kyllä rakastan oranssia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *