Muoti

Puuteria

Lisää puuteria. Kun kankaat ja langat oli hankittu, sävyssä puuteri, ajattelin, että nyt on ostoksia tehty hetkeksi, mutta kuinkas kävikään, kun me nuorimman tyttären kanssa lähdimme Jumboon hakemaan vain tiettyä juttua, niin mukaan yllättäen tarttui muutakin. Heräteostoksissa me olemme sellainen kaksikko, että apua. Mutta ei me koskaan törsätä siekailematta, mitä nyt sussutetaan pikkuisen ja aina miettien, että kun saa niin halvalla. Liekö ollut puolustelu myös sille, että ostin farkut, mutta nämä oli olleet kyllä hankintalistalla jo jonkin aikaa. Perin nimittäin tyttären puuterinväriset farkut jokin vuosi sitten, kun hän kasvoi ne pieniksi ja ajattelin niitä sitten töissä käyttää. Nehän oli sellaiset matalaa mallia ja joka kerta kun kumarruin….no, te tiedätte, ei kiva. Näiden farkkujen kanssa piti pitää aina pitkää tunikapaitaa ja ei ne edes tuntuneet hyviltä. Nyt löysin väriltään oikeat ja hieman korkeammalla vyötäröllä olevat stretch-farkut ja ne tuntuivat juuri sopivilta. Mutta kun on tottunut matalan mallisiin farkkuihin, niin se malli hieman hämää tuota vatsanseutua. Annas olla, kun laittaa farkut, jotka nousevat navan kohdalle, niin mihin sen röllykän sitten laittaa? Aika puristava olo on ja pitää istua selkä suorana ja yrittää hämätä löysällä paidalla, kaiketi. Kyllähän ne hieman käytössä venyykin.

Kyllä hienosti sopii nuo kevään meikitkin farkkuihin ja nilkkureihin. Tytär sai mustat nilkkurit  ja minä nämä puuteriset, toiset nilkkurit tuli puoleen hintaan. Hyvät jalassa ja kantakin järkevää korkeutta, joten jalat eivät toivottavasti kipeydy.

Tulipahan tuhlattua vielä muutakin, joten olisi varmaan pitänyt ennemmin suunnata näin laskiaisena sinne pulkkamäkeen, mutta ei se teiniä enää äidin kanssa laskeminen innosta, shoppailu kylläkin, joten se siis valittiin. 

Tuo sää ei nyt näytä vielä kovin keväiseltä, mutta joko sinä olet innostunut ostelemaan kevätvaatteita vai jarrutteletko vielä? 

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *