Lifestyle

DIY: pääsiäisenä glitter koristaa laattaa


Ilma on tällä hetkellä kamala, juuri kuin pääsiäisenä yleensä. Räntää tulee taivaan täydeltä. Sekö liene innostanut minua miettimään jo pääsiäistä.  Glitter pääsiäiskoristeissa kiehtoo, sillä olenhan kaiken kimaltelevan perään. Timanttimunia on tehty, niistä löytyy postausta täältä, joten muuta sen täytyisi olla. Onhan siihen pääsiäiseen toki vielä viikkoja, mutta pikkuhiljaa tässä voi jo alkaa valmistautumaan tai ainakin keräämään ideoita. 

DIY meininkiä oli ennen joulua täällä blogissa aika runsaasti, joten oli hyvä vetää hieman henkeä ja pitää taukoa niistä jutuista. Pari päivää sitten sain idean pajunkissatauluista, jotka voisi liittää pääsiäiskattauksiin tai pääsiäisasetelman sekaan. Ehdottomasti hopeinen glitter tuohon pajunkissan harmaaseen osaan, mutta miten toteutus ja mihin. Onneksi löysin varastostani muutamia lasilaattoja, kirkkaita ja mustia ja visio syntyikin sitten laatat nähtyäni. 

Tähän tarvitsin mustaa permanet marker tussia ja liimaa ja hopeaglitteriä. Puhtaaseen laattaan sommittelin oksia tussilla ja tipautin liimatipat pajunkissojen muotoon ja ripottelin päälle glitteriä. Hetken päästä sivelin ylimääräiset kimalteet pois siveltimellä ja piirtelin  mustat kuoret noihin pajunkissojen tyviin. 

 


Yksinkertainen idea ja kuitenkin kimaltavan kiva lopputulos. Nyt sitten vain ideoimaan, että mihin nämä laatat asettelen. Lopputuloksen esittelen sitten lähempänä pääsiäistä. 
Nyt on parasta siivota kimalteet huolellisesti pois, sillä ne tahtoo mukavasti levitä ympäri koko huushollia.

                                Mukavaa viikonloppua räntäsateesta huolimatta!

20 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *