Lifestyle

Mon Guerlain

Maaliskuun ensimmäinen ja ihanan Mon Guerlain uutuustuoksun lanseeraus Stockmannin shamppanjabaarissa. Champange Veuve Clicquot kuohuu lasissa ja tarjottimella värikkäänä ja houkuttelevana nököttävät macarons-leivokset. Paikalle on saapunut  hurmaava kansainvälinen kouluttaja Cyril, ( nimen kirjoitus voi olla vääriin, anteeksi siitä) joka esittelee meille tuoksu-uutuuden Mon Guerlain.

 Tuoksun kasvoksi on valittu voimakas, vapaa, sensuelli, naisellinen nainen, Angelina Jolie. Hieman erilaisen tien kulkija tämä Angelina, verrattuna aikaisempiin Guerlainen mainoskasvoihin. Angelinan äiti oli ranskalainen, joten tuoksua on kuvattu äidin kotitilalla ranskassa, ihanissa maalaismaisemissa, keskellä vihreyttä ja vehreyttä. 

Tuoksu on pakattu ”quadrilobe”-pulloon, joka on Gabriel Guerlainin suunnittelema ja Baccaratin luoma. Pullo huokuu yksinkertaisuudessaan vahvuutta ja sensuaalisuutta ja huomaa, ettei pullossa lue mitään.

Mon tuoksussa Santelipuu, Samba-jasmiini, Carla-laventeli ja vanilja pyöräyttävät ilmoille sellaisen tuoksuhuuman, joka on on kuin näkymätön tatuointi ihollasi. Siksipä varmasti Angelinan tatuointeja kuvattiinkin mainosfilmissä. 

Itse olen täysin hurmiossa tästä tuoksusta ja nuuhkin tuoksua ranteeltani, ikäänkuin tarkistellakseni, että oliko tuoksu vielä yhtä ihana. Tässä on hieman tuoksumuistoja nuoruudesta, sekö liene näissä Guerlainen tuoksuissa ihastuttaa, kaikissa tuoksuissa kun on jotakin samaa, mutta sitten kuitenkin hieman uutta. Koen, että tämä tuoksu on enemmän aikuiselle naiselle kuin nuorelle, vaikka tuo minun Mon tuoksu tuolla uhkaavasti johonkin häviää, syynä lienee teini, innokas Guerlain-fani. 

Mukaan tästä tilaisuudesta sain tämä Mon tuoksun ja rasian, jossa oli kaksi Guerlain laattaa nauhoitettuna. Laatat olivat lasittamatonta keramiikkaa, joten kun näihin supsauttaa tuoksua, voi laatan ripustaa vaikka vaatetankoon vaatekaappiin antamaan ihanaa tuoksua vaatteisiin. Hauska idea.

Mikäli et ole tätä tuoksua päässyt vielä nuuhkimaan, niin suosittelen lämpimästi. Tiedä, vaikka tästä tulisi SE tuoksu tälle keväälle ja kesälle.

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *