Lifestyle

Jane Iredalen kevätuutuuksia ja uusi hiusmallikin


Kevät tuo myös uutuuksia Jane Iredalilta. Purepressed -kolmoisluomivärit, joita voidaan käyttää kosteana tai kuivana. Minä sain testiin Pink Quartz trion, jossa mattainen vaalea pinkki, hohtavan pehmeä pinkki ja hohtavan viielän sävyinen luumu sopivat hienosti näihin kevään puuterisiin sävyihin. Näitä voi käyttää myös huulille, kulmille tai poskipunana. Miten kiva idea ja matkoille taas verraton vinkki, joten ei tarvitse raahata koko meikkipussillista tavaraa. Kostealla siveltimellä laitettaessa sävy on intensiivisempi ja näin saa hyvin myös rajaukset tehtyä.

Mutta poskipunaa löytyy erikseenkin. In touch on voidemainen puikonmallinen poskipuna. Candid on lämmin ruusuisen neutraali sävy ja tämä sopii myös huulille ja luomille. Huulilla sävy on vaaleampi, huulirasvamaisempi, joten ei tuo niin paljon sävyä kuin poskille, mutta aavistuksen.

Nyt on ihan pakko ottaa se ostamani puuterinen kangas ja ommella siitä paita, sillä nämä Jane Iredalen sävyt ovat just, eikä melkein tuon kankaan kanssa sopivia. Eilen muuten hurautin muutamien mokien siivittämänä ruusuisesta kankaasta hamosen. Harvoin on jutut menneet niin päin seiniä, mutta lopulta sinnikkyys palkittiin. Tuli ommeltua kappaleet väärin päin, joten ruusut olivat edessä ylöspäin ja takana alaspäin. Pakko se oli purkaa ja alkaa alusta. Lopulta kolme kertaa vetoketjua ommeltuani, tajusin ommelleeni väärän sävyisen vetoketjun varastoistani ja oikea ketju odotti kassin pohjalla. Aina ei voi voittaa, mutta en alkanut enää vetoketjua vaihtamaan. Ei ne ompelukset aina suitsait onnistu, vaikka täällä niitä tulee esiteltyä suhteellisen onnistuneina. Mutta lopussa kuitenkin kiitos seisoo, sinnikkyydestä.


Tänään pääsin viimein kampaajalle ja sain sain uuden värisävyn hiuksiini leikkauksen kera. Kyllä oli tämä käynti tarpeen, sillä hiukset olivat hiukan päässeet repsahtamaan ja olihan siitä edellisestä kampaamovisiitistä jo kolme ja puoli kuukautta. Nyt on hiukan pirteää ja keväistä oranssia sävyä enemmän. Sopii muuten hyvin näihin kevään uusien meikkien sävyihinkin.


 Miltä vaikutti nämä Jane Iredalen uutuustuotteet? Voisiko näistä löytyä sinulle kevään uusia sävyjä? Ovat sopivia vegaaneille, allergiaystävällisiä ja mineraalimeikkinä sitä parasta laatua. Yleensä minulla silmät herkästi vuotaa, mutta näiden Jane Iredalen meikkituotteiden kanssa ei sitä ongelmaa ole ollut. Suosittelen.

Lehdistönäytteitä

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *