Lifestyle

Ainoa kauppakeskus

Kauppakeskus Ainoa Tapiolassa avaa ovensa ison rakennusurakan jälkeen ja sain tilaisuuden vip-vieraana kurkistella kauppakeskukseen sisälle ennen varsinaista avajaispäivää. Huikean suuri parkkihalli jo mykisti ja meinasi tulla kauhistus, että löydänkö ikinä oikealle tasolle ja vielä löydänkö sitten takaisin. Aluksi oli puheita, hieman musiikkiesityksiä sekä muotinäytös Stockmannin portaissa, jota yritin tiirailla. Harmillisesti ihmisiä oli vain niin paljon, että en saanut kokonaiskuvaa tästä esityksestä ja vaikea oli edes yrittää mitään kuvata. Niinpä päädyin kuvailemaan kauniita sisustukseen liittyviä juttuja ja palaan ehkä paremman ajan kanssa tuonne uudelleen, tarkastelemaan muuta antia.


Kuvissa on myös tuotteita By the way liikkeestä sekä Cafe latte, Lifestyle-putiikista.

 En ole aikoihin tuolla Tapiolan nurkilla käynyt, joten hieman oli hakusessa, jotta kotiinkin päin löysin, meinaan sieltä parkkihallista. Kiitos seurasta Casamimin blogin Sarille.

Mikäli asut siellä Espoon suunnalla, niin nyt on mahdollisuus tutustua uudistettuun kauppakeskus Ainoaan. Kuulemani mukaan on yhtä suuri kauppakeskus kuin Kampissa, joten kyllähän tuolla ostettavaa riittää.

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *