Lifestyle

Mistä löytää kunnon mies?


Ei hätää, meillä on parisuhteessa kaikki hyvin ja en etsi itselleni miestä. Lähdin pohtimaan vaan tuota nykypäivän sinkkunaisen ongelmaa, että mistä se hyvä mies löytyisi. 

Nimittäin vietimme työporukalla perjantaina iltaa ja mukana oli 21 v, 30 v ja 45 v sinkkunaisia. Kaikki nämä naiset ovat viehättäviä ja mukavia, iloisia ja fiksuja, joilla osalla on vasta suhde päättynyt ja osa ollut jo jonkin aikaa vapailla markkinoilla. Kaikki tuntuivat olevan lopen kyllästyneitä siihen, kuinka miesten aivoituksia ei voi ymmärtää. Kahdella näistä naisista oli ollut jo puolen vuoden ajan mukavasti toimiva suhde, tai niin he luulivat, mutta kuinka ollakaan, mies oli vain yllättäen ilmoittanut, ettei hän nyt haluakaan enää olla suhteessa. Mikä näitä miehiä oikein riivaa? Eikö löydy suoraselkäisyyttä sanoa, missä se suhde nyt meni karille, jotta ei tarvitsisi sitten pähkäillä, että mikä minussa onkaan vikana. Yleensähän tämmöiset kaverit alkavat seurustella taas vakavasti kuukauden parin kuluttua. 

Istuimme siis iltaa yhden näiden sinkkunaisen kotona ja söimme hyvin ja nauraa räkätimme ja ehostimme itseämme.
Itse sain illan aikana kehuja tästä uudesta Anna Suin L`Amour Rose eau de toilettesta, jota olin suihkauttanut ylleni kiireessä kotona töiden jälkeen käydessäni. Tuoksusta löytyvät mandariini, karpalo, kirsikankukka sekä pioni, mangolia, vaniljaa ja santelipuuta myskin ripauksella. Pullo, joka on kuin unelmien rakkaustarina, vaaleanpunainen rakkaus. Sitähän kaikki varmasti toivoisi, löytää sen unelmien rakkauden. Mutta miksihän sen pitää olla vain niin vaikea saavuttaa? Mistä sen voisi löytää?

 Lähdimme siis Helsingin yöhön katsastamaan mitä sillä olisi tarjolla ja mitä nämä naiset oikein mieheltään haluaisivat?

  • suoraselkäisyyttä
  • rehellisyyttä
  • sitoutumista
  • huumoria
  • tykkää musiikista
  • urheilee tai harrastaa jotakin
  • ei läträä turhaan viinan kanssa (ei siis joka päivä, mutta silloin tällöin ok)
  • kiva ulkonäkö ei pahitteeksi                                                                                                                                  
Onhan tuossa toki aikamoinen lista, mutta pakkohan se on olla myös kriittisyyttä, ei sitä seurustelemaan voi alkaa, jos näitä piirteitä tai edes osaa näistä, ei miehestä löydy.


Mitä löytyi Helsingin yöstä? No ei kerrassaan mitään, sillä porukkaa oli hyvin vähän liikkeellä ja jos oli, niin huh heijaa, kiitän luojaa, ettei sitä miestä tarvitse tuolta etsiä. Epätoivoisia löytyisi kyllä, mutta kuka fiksu nainen sellaisen haluaisi. Voihan sitä tietysti miettiä, että onko se mies, johon yleensä ihastuu kuitenkaan sellainen mies, jonka kanssa voisi loppuelämänsä viettää? Ehkäpä sitä etsiikin vääräänlaista kumppania itselleen ja pettyy siksi joka kerta, kun homma ei toimi. 

Taksimatkalla kotiin pohdimme tätä ongelmaa ja yritin lohdutella, että jos kuitenkin jostakin harrastuspiiristä tai tuttavan tuttavan kautta löytyisi se kumppani. Mutta kuulemma kokeiltu on. Harvemmin niitä mahdollisia kumppaneita sieltä kirjastosta tai lenkkipolulta löytää ja eivät ne kotoakaan yleensä tule hakemaan. Nettitreffailtu on ja sekin oli ollut kuulemma todella uuvuttavaa ja turhauttavaa.  Muistan itsekin tuon vaiheen kauan sitten, ennenkuin löysin nykyisen mieheni, että helppoa se ei ollut. Mutta alle kolmikymppisenä se on kuitenkin suhteellisen paljon helpompaa kuin jo 45 täyttäneelle. Periksi ei tietysti saa antaa ja liikaa sitä ei saa pohtia, kuten tämäkin rempseä nainen muistutti itseään. Ihailtava asenne.

Aamulla kun päänsärky kivisti ohimoitani, toi ihana mieheni minulle sänkyyn aamupalaleivät ja suklaapusun. Olin pakahtua onnesta, että kuinka minua on näin siunattu! 
Toivon, että näillekin naisille kävelisi lopulta se onni vastaan, ehkä se tapahtuu jo huomenna?

Onko sinulla kaveripiirissä vastaavia sinkkuja, jotka eivät ole yrityksistä huolimatta löytäneet elämänsä kumppania? Entä löytyykö myös niitä onnellisia kohtaamisia ja loppuja? Kerrohan, jos voisin auttaa näitä naisia kokeilemaan muutakin, kun nettitreffejä, kaverin kaverin kaveria tai sitten vihoviimein baareja.

Tuoksu pr-näyte

11 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *