Kosmetiikka

Kolme parasta mascaraa, joiden avulla onnistuu

                Miten valita oikea mascara?

Ei varmaankaan löydy vain yhtä ja oikeaa mascaraa, joka sopisi kuin nakutettu. Nykyisin on niin paljon erilaisia koostumuksia, harjoja ja jopa värejäkin tullut taas markkinoille, että on mietittävä todella tarkkaan omat toiveet mascaran suhteen. 

  • haluatko vedenkestävän mascaran vai riittääkö säänkestävä
  • joustavat ripset
  • kihartuvat ripset
  • tuuheuttava mascara
  • pidentävä mascara
  • iso harja vai pieni harja
  • kierteillä vaiko pallopäällä oleva harja
  • hoitava mascara vaiko perusmascara

Onhan noita vaihtoehtoja, tosiaan. Minä tässä tutkailin ja testailin muutamia selektiivisen puolen ripsivärejä ja ajattelin kertoa, miltä ne minusta tuntuivat ja kuinks ne toimivat. 

Kaikki nämä mascarat huokuvat tyyliä ja ylellisyyttä. Kauniissa pakkauksessa ja jokaisella oma persoonallinen jipponsa. Guerlain La Petit Noire mascaralla oli hauskasti tuotu esille La Petit Noire tuoksujen korkkiosa, joka tuo viehkeyttä muutoin pelkistettyyn putkiloon. Elisabeth Arden Lasting Impression tyylittelee kultaisilla kirjaimilla sekä viuhkamaisen tuuheilla ja pitkillä ripsillä putkilon kyljessä. Clarinsin  Supra Volumen putkilo on kultainen ja pelkistetty. Ei muuta, koska se ei tarvitse -slogan sopisi tähän.


Guerlain La Petit Noire Black Lashdress Mascara

Kaikkein jännittävin ja samalla hullunkurisin harjasosa oli Guerlainen La Petit Noiren Black Lashdress Mascaran pallopäinen harja. josta lähti kartiomainen alaosa. Harja muistuttaa tuota pikkumustaa mekkoa, joka esiintyy Guerlainen parfyymeissä ja on ihan hauska idea.  Ehkä hivenen haasteellinen harjata tuolla harjalla, ennen kuin tottuu, joten päädyin parhaimpaan tulokseen käyttämällä eniten sitä pallopäätä silmänurkissa ja hivenen kartiomaista osaa muualla. Ripsistä tuli kauniit ja erottuvat, mutta kaipasin tuuheutta ja sitä sai kerrostamalla. Se ei tuottanut vaikeuksia, sillä ripset pysyivät pehmoisina ja kerrostaminen oli mahdollista. Mascarasta on moneksi, sillä se tuo voluumia, kihartaa ja tuo pituutta ripsiin. Kaunis lopputulos ja sysimusta väri.

Clarins Supra Volume Mascara

Clarins on ollut minulla jo syksystä asti, postaus löytyy täältä ja toiminut tavisharjallaan hyvin. Tämäkin ripsiväri on parantunut ajan kanssa, vaikka ehkä näin ei mascarasta saisi sanoa. Sehän tulisi jo kolmen kuukauden päästä heittää pois. Vain omassa käytössä ja silloin tällöin tätä käyttäen, mascara on vielä toimiva puolenkin vuoden jälkeen. Näyttävyyttä ripsiin saa nyt helpommin kuin alussa, jolloin mascara oli hyvinkin ohutta. Nyt kertaharjauksella ripset näyttävät siltä, kuin haluat. 


Elisabeth Arden Lasting Impression Mascara

Kolmantena ollut Ardenin Lasting Impression sai kyllä kestävyydestään ripsilläni melkein loistoarvosanat. Pysyi tuhriintumatta ja teki wau-ripset kierreharjallaan, mustaakin mustemmat ja tuuheat.  Kerrostaminen oli tällä mascaralla helppoa ja erikoisessa kartiomaisessa harjassa on viisi eri pintaa, jotka tarttuvat ripsiin, pinnoittavat ne ja saavat ripset näyttämään pidemmiltä.

Olisin toivonut näille kaikille mascaroille hieman enemmän kestoa sädesäällä, mutta valitettavasti yksikään mascara ei pysynyt ripsissäni. Mutta olinpa ovela ja käytin mascaroiden päälle Clarinsin Double fix Mascaraa, joten sillä keplottelin kaikkien näiden mascaroitten kanssa sadepäivät.

Pidin näistä kaikista ja käytänkin näitä ristiin rastiin, aina vaihdellen päivittäin. Olisiko sinulle näistä joku sopiva? Oletko jo kenties kokeillut näitä ripsivärejä?
Jos näistä ei vielä löytynyt sitä sopivaa, niin kannattaa lukea vielä tämä postaus.

pr-näytteitä

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *