Kosmetiikka

Mitä talvilomalle mukaanIhanaa, loma alkoi, mutta pakkaamiset ovat vielä ihan rempallaan. Nyt on viisasta kaivella vanhojen postauksien  muistiinpanoja ja ottaa vinkit talteen. Täältä löytyy hyvä lista tarvittavista tuotteista.  Muuten hyvä, mutta olemme matkalla Kolille, joten ehkä tämä lista kaipaa tiettyjä tarkennuksia ja muutoksia. Todellakin vielä talvilomalle, vaikka keväthän tässä on jo ennättänyt tulla.

Vaatteet

 
Mukaan tarvitaan tietysti toppavaatteet ja myös asu, jolla pystyy hiihtämään. Minä oikeasti vihaan murtomaahiihtoa, mutta minulle lupailtiin kainaloläskien kiinteytyvän tuolla liikuntamuodolla, joten, no okei sitten. Missähän ne suksetkin oikein ovat, kun en ole vuosiin hiihdellyt? Mehän asumme aivan latujen vierellä nytkin, mutta eipä meikäläistä pahemmin siellä laduilla ole näkynyt. Mutta kaipa sitä on pakko yrittää, kun kerrankin pääsee hiihtämään kunnon laduilla.

Rinteitä lasketellaan, jos sää ja lumitilanne sen sallii. On muuten alkanut sekin laji pelottamaan, varsinkin, kun olen kuullut lähipiirissä hurjia juttuja onnettomuuksista  ja kolareista rinteillä, mutta kyllä se tästä. Onhan kyseessä perheloma ja enhän voi yksin jäädä mökkiin möllöttämään. Vai voiskohan sitä vaan istua siinä terassilla ja nauttia auringosta? No, katsotaan kuinka rouvan käy.
Eli kunnon talvivaatteet mukaan ja kevyempi setti sitä hiihtoa varten.
Verkkareissa vietetään lomaa ja farkkuleggarit ja siistimpi paita tai neule mukaan, mikäli mennään vaikka hotellille pitsalle tai muuten törmätään ihmisiin.
Uimapuku on syytä myös pakata, sillä Kolille on avattu uusi kylpylä pari vuotta sitten, joten se pitäisi testata.
 

Kengät

 
Nyt taidan pärjätä yksillä kengillä ja Merrellin  Moab kengät otan mukaan, sillä ne ovat tuonne juuri sopivat. Kengistä kirjoitinkin syksyllä, kun testailin niitä ensimmäistä kertaa ja ovat olleet kyllä aivan mahtavat kengät, joita olen käyttänyt ihan melkein päivittäin. Niin ja kaipa se on etsittävä ne monotkin vielä.

 

Kosmetiikka

 
Kosmetiikkaa tarvitaan kaikenlaista. Puhdistukseen geelimäisen tuotteen, jolla saa myös ripsivärin pois sekä kasvovesi. Lumenen uutuustuotteita en ole vielä korkannut, joten testiin lähtee Syväpuhdistava puhdistusgeeli ja Virkistävä kasvovesi. Olen nyt kuuliaisesti lätrännyt kasvoveden kanssa noin muutenkin, joten olen ylpeä itsestäni, huomio arvoisat kauneudesta kirjoittavat blogikollegat, olen siis ottanut vinkistä vaarin. En osaa sanoa onko mikään muuttunut, mutta ehkä testausaikaa kannattaa vielä jatkaa, kunnes olen valmis tekemään yhteenvedon näistä tuntemuksista.

 

 

Kuorinta

 

Olen tykännyt kovasti Bioeffectin tuotteista ja nyt olen testaillut Bioeffectin Volcanic Exfoliator kaksivaikutteista kuorintageeliä. Siinä on mukana islantilaiset laavan mikrokristallit, jotka puhdistavat ihoa syvemmältä ja tekevät ihosta raikkaamman. Tämä kemiallisesti kuoriva, mieto salisyylihappo puhdistaa ihon epäpuhtauksia ja kirkastaa ihoa. Samalla se myös edistää Bioeffect EFG-kasvuproteiinin imeytymistä ja mahdollistaa paremmat hoitotulokset. Bioeffectistä olen kirjoittanut  täällä.

 

Kosteuttavat tuotteet, naamiot 

Nyt on kiva myös testata laatikossa odottavia purkkeja ja purnukoita, mutta mukaan lähtee tietysti luottotuotteet, jotka varmasti sopivat iholleni. Testailuun otan Lieracin Magnificence Nuit,  kiinteyttävän yövoiteen, joka kaunistaa ihoa, vähentää ikääntymisen merkkejä, poistaa kuona-aineita ja siloittaa ihoa. Tässä on raikas geelimäinen koostumus, mutta naamiomainen tehokkuus. 

 

Lieracin Rosiologie punaisen ihon voiteeseen olen vallan ihastunut ja hyväksi havainnut. Punakasta ihosta kärsii yllättävän moni nainen ja tälle punaisuuteen taipuvalle iholle on luokiteltu kolme tasoa:

  1. Äkillinen tilapäinen punoitus eli lehahtelu: mikroverenkierron hetkellisen aktivoimisen aiheuttava reaktio sisäisiin ja ulkoisiin ärsykkeisiin
  2. Laaja-alainen punoitus: punoitusta esiintyy, kun ihon suojakerrokseen on tullut muutoksia. Hermovaste ärsykkeisiin on lisääntynyt tulehdusreaktion seurauksena
  3. Punoitus, jossa verisuonet kuultavat ihon läpi: tulehdus aiheuttaa uusien verisuonien muodostumista, jotka laajenevat ja tulevat näkyviin ihon pinnalla
Mikäli sinulla on 1 tai 2 vaihe menossa, saat tästä kyllä apua, mutta itselläni tuohon kolmosen vaiheeseen tämä ei täysin auta, muu punoitus kyllä rauhoittuu, mutta suonet eivät valitettavasti minnekkään katoa. Joten ihan valkoisia kasvoja on turha odottaa, mutta kyllä tällä saa ihonvärin tasaisemmaksi ja tykkään tämän voiteen tunnusta. Lisänä olen käyttänyt vielä tämän alle seerumia. Tuote on tulossa vasta toukokuussa apteekkeihin, joten kannattaa tiirailla tätä sieltä kaikki tästä punakkuudesta kärsivät.

Aurinkovoiteita saatetaan tarvita, jos oikein käy aurinko helottamaan ja hankien kanssa se on petollinen yhdistelmä.  Tästä teinkin vähän aikaa sitten juttua ja se löytyy täältä.

 

Hiustuotteet

 

Shampoo ja hoitoaine, joka sopii koko porukalle, joten XZ Väriä Ylläpitävä persikkanektari-setti. Ajattelin myös jossain vaiheessa testata tuota syväpuhdistavaa shampoota, Biozelliltä, jotta saa kaikki kemikaalijäämät välillä pois hiuksista. Pakko on myös ottaa mukaan kiharahiuksen tuotteita muotoiluun, jotta tarhapöllölookki ei säikytä ja turistit luule minua yhdeksi Kolin harvinaiseksi otukseksi. Yksi kiva tuote ja edullinen sellainen, on tämä Biozell Texturising spray, tämä tuuheuttaa ja antaa mahdollisuuden työstää hiuksia ja vielä seuraavanakin päivänä tällä saa kiharat kuosiin, kun tätä suihkuttaa kuivaan hiukseen ja vähän puristelee hiuksia. Minipullo on juuri tullut markkinoille, joten nyt nappivalinta tälle matkalle.

 

Vartalotuotteista pesugeeli ja kuorintavoide. Kosteutusta kaivataan myös ja nyt alkoi muuten tehokiinteytys tämän Clarinsin selluliittivoiteen Fit bodyn kanssa. Nyt on kerrankin aikaa hinkata ja hieroa geeliä ongelmakohtia ja saada pehmoinen ja sileämpi iho, vaikkei ne muhkurat sieltä pois lähtisikään, aina voi silti toivoa. Lisäksi tämä tuote kivasti viilentää ihoa, joten pakko sen on jotain saada aikaan. Tämän kanssa tulee olla vain systemaattinen ja käyttää tuotetta joka päivä.

Meikistä ei taida tarvita muuta, kuin hieman ihon väriä tasoittava voide, ripsiväriä, huulipuna ja huulivoide. Aika naturellina varmaankin mennään.

Lomalla aion lukea, neuloa ja vähän blogata, mutta myös viettää somelomaakin, mikäli siltä tuntuu.
Perheen kanssa yhdessä hengaamisesta pidän eniten, mutta kun lapset kasvaa, niin tilanteet ja matkat muodoltaan muuttuvat. Meilläkin tyttäret tulevat pois junalla pari päivää aikaisemmin ja me miehen kanssa vietämme sitten pari jäljellä olevaa päivää siellä kahdestaan. Näin ei tyttöjen opiskelut niin kärsi, mutta he saavat kuitenkin pienen irtioton arjesta.

tuotteet pr-näytteitä

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *