Matkustaminen

Kevään uudet tuoksut

Kevät on ihanaa tuoksujen aikaa. Kun kukkaset alkavat kukkimaan ja ruoho kasvamaan, tuoden mukanaan raikkaat tervetulleet kevään tuoksut. Sitä ihan innolla odottaa, mutta ihan ei vielä olla siinä vaiheessa. Vaikka meillä etelässä onkin lumi sulanut, niin kasvukausi ei ole pahemmin vielä lähtenyt käyntiin, muutamia kevätkukkasia lukuun ottamatta. 

Kevät on kuitenkin muualla suomessa vielä aika talvisen näköistä, kuten kuvani Kolin maisemista kertookin ja ei siellä luonto ole herännyt vielä muuta tuoksumaan, kuin raikautta ja puhtautta.

Raikas, puhdas ja miehinen tuoksu on myös tämä miehelleni antama syksyllä lanseerattu Aberocombie & Fitch First Instinct EdT, jo pullon ulkoisen ominaisuuden perusteella. Tuoksu on tunnetun vaatemerkin ensimmäinen hajuvesi, jota myydään merkin omien myymälöiden ulkopuolella.

 Tässä sensuellissa tuoksussa on sitä jotain, mistä pidän myös omissa tuoksuissani, myskiä, mausteita ja puun vivahteita. Tämä tuo mieleen mieheni käyttämän aikaisemman tuoksun, mutta en vain saa mieleeni sen nimeä. Tämän pullon avattuani ja nuuhkaistuani tuoksua, koin siinä tuttuja tuoksumuistoja ja kun tytär tätä tuoksutteli, tuumasi hänkin heti, että tämä on isän tuoksuksi sopiva. 

Olin ensin tuoksua vähän ajatellut testatuttaa tyttären poikaystävällä, mutta enemmän tämä on miehinen tuoksu. Parasta tässä oli tietysti se, että mies tykästyi First Instinct -tuoksuun heti, joten en siis muistanut vääriin hänen tuoksumieltymystään. Keväällä pitäisi tulla myös uusi tuoksu First Instinct For Her, joten sitä jään odottelemaan.

Tämä ei todellakaan ole Kolin harvinainen lintulaji, vaan ihastuttava Agent Provocateur  uutuustuoksu Pure Aphrodisaque. Pullo kyllä tuolla oksankäkkyrällä istuessaan muistuttaa pöllömäistä lintua.

 Pullo on itse asiassa mielenkiintoisen mallinen ja erikoisuudellaan varmasti kiinnittää huomion ja se komeilee vielä kevään hittivärissä. Oma suosikkini väreissä on tuo puuteriroosa ruusukullalla höystettynä, joten voitte uskoa, että tykästyin pelkästään jo itse pulloon. 

Tästä tuoksusta on maininta: aisteja avaava, seksikäs ja kiihottava kukkaistuoksu. Alussa on hedelmäistä mandariinia, päärynää höystettynä rommilla, sydäntuoksussa villi orkidea, Tuberoosa & Gardenia. Lopputuoksuna on tummat puut, myski ja kermainen Amber. Jaaha, kuinka ollakaan, tässäkin on noita puun vivahteita ja myskiä. Ehkäpä nämä tuoksumieltymykset parisuhteessa ovat yhdistävä tekijä, kuka tietää. 

Olimme Kolin mökkimatkasta pari päivää ihan kahdestaan. Tyttäret saattelimme jo tiistaina junaan kotiinpäin ja itse vietimme leppoisaa aikaa vielä Kolin maisemista nauttien. 

Kuten kuvista näkee, niin aurinkoisia päiviä sitten tuli, kun tytöt lähtivät, mikä oli tietysti harmillista heidän kannaltaan. Mutta loma yhdessä perheen kanssa ja loppuloma parisuhdelomaa viettäen, oli kyllä hyvä ratkaisu. Tyttäret eivät jääneet niin paljoa koulusta jälkeen, tai olisikohan liene ollut syy päästä kotiin itsekseen oleilemaan ja poikaystäviä treffaamaan. 

 Mies sai houkuteltua minutkin vielä suksille ja Käränkälampea kiertämään. Yhtä nousua ja laskua ja minä yritin räpeltää luistelutekniikalla. Ou, jee. Aina kun sain vauhtia aikaiseksi sen verran, että luulin jo pääseväni jutusta kiinni, niin aloin horjahdella ja kompuroida, ennenkuin sain takaisin tasapainoni. 

Miesparka joutui odottamaan minua vähän väliä, mutta ihanasti jaksoi minun säheltämistä kannustaa. Ei tainnut miehelle tulla hiki siellä mäen päällä tai alla odottaessa, mutta minulle tuli kyllä. 

Miten tuo luistelutekniikka on niin vaikeaa? Voisihan sitä periteiselläkin mennä, mutta luistelulla saa kyllä enemmän vauhtia hommaan. Niin ja pikaisesti sen lenkin tehtyä. Juu, taidan sittenkin pitää ne kainaloläskit, jos se tämmöistä epätoivoista huhkimista vaatii, jotta ne saisi kiinteytymään.

Eikö ole huikeat nämä maisemat? Tuo hajuvesipullokin sopii hyvin tuonne huipulle kuikuilemaan kauas järvelle päin.

Miltäs nämä tuoksut kuulostivat? 
Onko tuo luistelutekniikka muuten hallussa ja milloin olet hiihtänyt viimeksi?

Tuoksut ovat lehdistönäytteitä

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *