Tuoksut

Nuoren miehen tuoksu


Nuoripari lähti ensimmäiselle yhteiselle matkalleen Tampereen filmifestivaaleille kevään korvilla. Huoneet oli varattu Omenahotellista ja nyt oli ensimmäistä kertaa selvittävä omin päin. Tampere ei ole täältä Helsingistä katsottuna kaukana ja onhan tytär ollut matkoilla ennenkin ilman meitä, mutta nyt oli kaksi nuorta keskenään matkalla, ilman aikuisia. 

Taidan olla vähän hössö huolehtija, mutta mihinkäs sitä äiti huolet purkittaisi ja piilottaisi, pakko ne on miettiä ja sitä napanuoraa katkaista tai ainakin venyttää.  Hyvinhän siellä kaikki oli mennyt, minkä jo tiesin matkaan päästäessäni, mutta ei se helppoa ole tämä äidin rooli. Välittämisestähän tämä kaikki vain kertoo ja lapset ovat lainassa vain,  sanotaan laulussakin, mutta vielä minä haluan tämän lainan pitää, vaikka se välillä pulikoikin vastaan.

Poikaystävä sai testatakseen David Beckhamin uuden tuoksun Made of Instinct ja pyysin heitä myös kuvaamaan omalla tyylillään kuvat tästä tuoksupullosta. Tekstiäkin sain tähän juttuun ja tässä on nuoren miehen mielipide asiasta.


David Beckham MADE OF INSTINCT

Uusi David Beckhamin Made of Instinct- edt on ehdottomasti yksi suosikeistani, koska tuoksu sopii niin arkeen, tai vaikka hienommalle illalliselle. Maskuliininen tuoksu sopii miehelle kuin miehelle. Entisen urheilijan ja nykyisen mallin mainostama tuote vetää puoleensa kaikenlaisia ihmisiä, siitä tykkää niin urheilijat, kuin viihteen ystävät.Pullon korkki kiinnittyy hauskasti magneetilla ja pullon muotoilun vuoksi se pysyy hyvin kädessä. 
Itse hajuvesi on piristävän sähkönsinisen värinen ja tuoksu on raikas ja pirteän hedelmäinen. 

Tuoksu ei ole liian vahva eikä siitä tule pää kipeäksi, toisin kuin joistain miesten tuoksuista.
Made of instinct tuo mieleen urheilullisen nuoren tyylikkään miehen, mutta se sopii jokaiselle.

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *