Lifestyle

Radio Iskelmän ja Iberon Kauneusbrunssilla


Olipas ihana aloittaa sunnuntain aamupäivä keväisissä merkeissä. Niin, räntää kyllä satoi ja ilma oli kylmä, mutta se ei haitannut. Olin nimittäin Iberon ja Iskelmän kutsumana viettämässä kauneusaiheista aamupäivää hyvän ruuan ja seuran parissa Radio Iskelmän tiloissa, Kaapelitehtaalla. Mukaan oli kutsuttu meitä bloggaajia, sekä joukko radiokilpailussa voittaneita onnekkaita naisia, nauttimaan brunssista sekä tutustumaan Iberon koruihin. Paikalla oli myös meikkaaja antamassa kauneusvinkkejä halukkaille.

Tilaisuuden juonsi ihastuttava ja rempseä Satu Kotonen, joka teki meille kaikille rennon fiiliksen aamupäivään. Mukavaa, kun päiväksi oli valittu sunnuntai, jolloin ei tarvitse rynnistää töihin tilaisuuden jälkeen. Joten minulle kyllä sopii vastaisuudessakin nämä viikonloppukutsut.


Iberon korujen kesätarjonta oli huikea ja kaiken kimalluksen perään kun olen, niin olisin voinut valita vaikka mitä, tuolta esittelypöydästä.


Vaikka tuota kuparia ja ruusukultaa noissa koruissa eniten on esillä, niin mikäs estää myös laittamasta hempeää vaaleanpunaista tai ärtsympää pinkkiä korviin. Muodikasta on myös aina varma musta, sitäkin näkyi olevan mukavasti tarjolla.


Aurinkolaseissa löytyy myös veikeitä malleja aina sydänlaseista lähtien. Instastani löytyykin video Einistä nuo lasit päässä. Sopivat hänelle kyllä todella hyvin. 


Yllätysesiintyjänä oli Samae Koskinen, joka viihdytti meitä lauluillaan, meidän herkutellessa brunssilla.

Lopuksi saapui vielä Eini, viehkeänä ja nuorekkaana ja sopii niin hyvin hänen olemukseensa myös kappale, jonka hän esitti:  -Hei, on niin helppoo olla onnellinen! Eini ei ollut muuttunut lainkaan sitten nuoruusvuosien muistojeni.

Satu haastattelee tässä vielä Einiä ja naisten liikehdintää oli siinä niin paljon, etten millään saanut tarkkaa kuvaa, mutta tilannekuvan kuitenkin ja ne on joskus kivempia, kuin viimisen päälle hiotut. Ihana aamupäivä, joten kiitos vielä kutsusta!

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *