Käsityöt

Keväinen asukuva


Palasimme juuri aamulla Tukholmasta ja kyllä siellä säiden puolesta hieman keväisempää oli, kirsikankukkia ihaillessa ja ajoittain auringosta nauttien 12 asteen lämmössä. Mistä kummasta tämä takatalvi taas tänne oikein pöllähti? 
Reissu meni mukavasti ja keväistä muotia tuli katseltua ja jotakin ostettuakin. Matkasta tulee juttua tulevalla viikolla.

 Esittelin täällä blogin puolella hametta, jonka ompelin jokunen aika sitten ja halusin myös esittää sen asukuvana. Teinkin tästä postauksen ohjeineen.  Olisi ollut kiva kuvata tämä kirsikakukkien kera, sävyt olisivat todella sopineet hyvin yhteen, mutta eihän siihen ollut mahdollisuutta. Ruotsalaiset bloggarit kuvasivat siellä asujaan upeiden kirsikankukkien hehkuessa taustalla. Varmasti tuli hienoja kuvia. Meidän piti tyttären kanssa tyytyä kuvaamaan asu laivalla, jossa oli illan tullen aika huono valaistus.

Pidän tämän hamenkankaan jämäkkyydestä, sillä näin hameen malli saa myös muhkeutta, noiden laskosten myötä. Halusin hameen yläosaksi tiukkaa linjaa tasapainottajaksi ja musta neule minusta sopii siihen kivasti.  Kangasta vielä jäi, joten en tiedä kannattaisiko siitä tehdä joku toppi, vai onko se liikaa? 


Kengät muuten hankin Tallinnan reissulta ja kylläpä järkytyin niiden korkeutta, kun ne jalkaani laitoin. Näillä ei  varmaankaan lähdetä pitkälle kävelylle, vaikka ovatkin mukavan tukevat jalassa.
Tässä säässä nyt on kuitenkin viisasta tyytyä toisenlaiseen asuun, kenkiä myöten, sillä ulkona on niin hyisen kylmä. Mutta ei anneta sen pilata juhlimista! Hauskaa vappua kaikille!

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *