Lifestyle

Isadora Blue Bliss, Enrique ja Arvonta

Kesä on kohta täällä ja voin vain kuvitella sen ihanan tunteen, kun aurinko hyväilee ihoa ja pörriäiset surraa kukkasissa ja järven ja meren laineet liplattavat. Meri, järvi ja kesä tulivat minulle heti mieleen tästä Isadora Blue Bliss-kesämeikkikokoelmasta. Sininen on myös suomen väri, joten eihän näitä voi vastustaa. 

Muistan ajan, kun kuljin sinisessä ripsivärissä aina, mustaa sen ei missään nimessä saanut olla ja taisi se kajalkin olla sitä sinistä. Nyt huvittuneena niistä muistoista, tartuin siniseen Grand Volume ripsiväriin ja hätkähdin ensin sen huikeaa intensiivistä sävyä. Miltähän tämä näyttää silmissä, onkohan liian raju? Empivänä ensiksi mietin, mutta voin vakuuttaa, ettei lainkaan ja vain auringossa tämä sävy korostuu ehkä eniten. Tykästyin tuohon vahvempaan siniseen, Aquatic sävyyn. Toinen ripsiväri on Blue Bliss nimeltään. Sipaisin sitten rohkaistuneena vielä kunnon siniset kajalit silmiä korostamaan, sävynä myöskin tuo Aquatic ja kun tämä on vielä vedenkestävä, niin en voisi olla kiitollisempi. Aika sähäkkä meikki tuli. Myös tuolle toiselle ripsivärille on oma saman sävyinen kajal, Blue Bliss ja kaksi muuta kynää vasemmalta ovat turkoosiin menevä Tropical blue ja lilaan menevä Lavender. Kynsilakat ovat myös sinisiä tänä kesänä ja niistä kuvissa vasemmalta Maritime, Regatta ja Turquoise Bliss.

Joulupukki oli kuunnellut meitä ja meidän perheen naiset saivat ihanan lahjan, liput Enrique Iglesias konserttiin!  Olen aivan innoissani, sillä tuo konserttihan on tänään. Minä rakastan latinomusiikkia ja Enrique on ollut jo aikaa suosikkini. Kehtasivat töissä kiusata, että ihan Huliotako menet katsomaan? Taivas sentään, vaikka onkin kyseisen herran isä, niin jotain rajaa, eikö?! 

Tänä iltana laitetaan silmiin nuo hehkuvat siniset ja nautitaan Enriquesta, mutta katsotaanpa mitä muuta voisi laittaa….

…nimittäin Isadoralla tuli myös ihanan pehmoisia ja huulille levittyviä huulivoiteita, joissa on aavistus sävyä. Twist-up lip balm spf 15 sopivat hyvin ulkona paistavan auringon suojaksi ja näissä on huulia pehmentäviä luonnonöljyjä, mutta koska tuo konsetti on sisällä ja illalla, niin siirrytäänpä seuraavaan juttuun.

No niin, nyt puhutaan asiaa, sillä huulet ovat tärkeässä roolissa kesämeikissä, joten punaista sen olla pitää. Vaikka tuo pinkkikin on hehkuvan kaunis, olen silti enemmän punaiselle kallistuva jo asunikin takia. Tämä mattamainen Ultra Matt Liquid lipstic on kyllä mahdottoman kestävä. Jopa niin, että suosittelen sen poistamista poistoaineella. Mutta sillä saa kauniit huulet ja aplikaattorilla on helppo tehdä myös rajaus. Tätä siis illalla huulille ja ei tarvitse pelätä punan  katoamista tai tahraantumista, sillä testattu on.


Kasvoille Isadora tuo myös Perfect Blush rusahtavan poskipunan. Hyvä kesää ajatellen, mutta ei ole mitenkään tumma, vaikka laittaisi heti, joten taidanpa hehkua ja rusotusta lisätä poskiin tästä rasiasta.

Kynsiin nappasin sävyn tästä kesäkokoelman ihanan kimaltelevasta nudesta, Sparkling Sand sävystä. Sopii nudena kaikenlaiseen menoon, joten ajattelin hiukan säästää itseäni ja lakata kynnet, jotka menee monen erilaisen asun kanssa. 


Ennen lakkausta olen viikon verran käyttänyt lakan alla tätä kovettavaa ja suojaavaa aluslakkaa ja nyt tuntuu, että se oikeasti on napakoittanut kynsiä ja ei ole viikkoon liuskoittunut yksikään kynsi. Tähän jään varmaan koukkuun, mutta olen tyytyväinen, jos saisin kynteni vihdoin kuntoon.


Koska Isadoran Blue Bliss kesämeikkikokoelma on kausimyynnissä, päätin ilahduttaa teitä ja jakaa sinistä iloa kanssanne arvonnalla. Tämä setti kuvassa on jonkun onnellisen, joten osallistukaahan arvontaan kertomalla, milloin olet käyttänyt viimeksi sinistä ripsiväriä tai meikkiä ja kenelle sitä suosittelet. Laita s-posti mukaan ja arvonta alkaa nyt ja loppuu 14.5 äitienpäivän iltana klo 21.00.
Onnea arvontaan, minä lähden bailaamaan! 

Tuotteet pr näytteitä

45 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *