Tuoksut

Tuoksulahja äidille


Äitienpäivä on lähestymässä hurjaa vauhtia ja jokainen varmasti haluaisi hankkia äidille juuri sen oikean lahjan. Lahjan, josta äiti ilahtuisi ja jota äiti voisi käyttää. Parhaat lahjat ovat tietysti pienten lasten oman käden aikaansaamat paketit, sillä niihin on käytetty aikaa ja ajatusta ja niitä on väkerretty rakkaudella. Kivoja oli myös päiväkodissa leivotut herkkupullat tai keksit ja jos nyt äkkiseltään muistelen, niin liinat, joihin oli piirretty tai painettu kangaskuvioita. 

 Kun aika kuluu, niin niitä omien pienten kätösten tekemiä paketteja ei enää niin tulekaan, vaan siirrytään yleensä hankkimaan äideille jotakin sellaista, mitä voi kaupasta ostaa. Ihania ovat kaikki elämykselliset jutut, esimerkiksi spa-kylpylään pääseminen, kasvohoito/jalkahoito ja rentoutuminen ja irtiotto kaikista kotihommista edes hetkeksi. Tämä vaatii tietysti aika lailla järjestelyjä ja saattaa olla, että se äiti haluaakin vain pientä muistamista, eikä liian suuria mahtipontisia juttuja. Tässä kaikessa tulee siis ottaa huomioon se lahjan saaja, eli äiti itse.

Tuoksumaailmaan liittyy muistoja ja muistan itse tyttärien  hellyyttävät kommentit lapsuusajalta. Heistä oli ihana pitää kaulassaan minun huiveja tai käyttää minun tyynyäni, sillä ne tuoksuivat kuulemma hyvältä eli äidiltä. No, todennäköisesti huiveissa ja tyynyissä tuoksui aamulla laittamani parfyymi, joten he mielsivät vain tämän tuoksun minuun. Aika useinhan kommentoidaan äideistä, että äidit tuoksuvat hyvälle ja koska äidit usein tykkäävät tuoksuista, niin uusi tuoksu äidille saattaisi olla kiva lahjaidea.

Lanvin Modern Princess on raikas, kirpsakka tuoksu, joka minulle tuo mieleen tuon Kolin raittiin, puhtaan sekä virkistävän ilman siellä vaarojen huipulla. Tämän lisäksi alkutuoksuun tuo mehukkuutta makea ja raikas Pink lady-omenalajikkeen omena  ja herukka. Sydäntuoksussa jasmiini sekoittuu asitilliseen ja herkkään freesiaan. Pohjalla valkoinen myski, vaaleat puut sekä samettinen vanilja orkidea. 

Tämä on tuoksu, joka vaatii hieman aikaa muotoutuakseen. Raikkaus aluksi ja vienot kukkaistuoksahdukset lopussa, tekevät tästä Modern Princess-tuoksusta naisellisen ja herkullisen viettelevän. Äiti saa siis leikkiä olevansa ajoittain moderni prinsessa, äidinroolista  välillä irrottautuessaan.

Voisiko tämä olla sinun tuoksusi?

Tuoksu pr-näyte

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *