Kosmetiikka

Guess-laukku ja meikkivinkkejä

Kesän muodikas väri puuteriroosa, on todellakin rynnistänyt minun vaatteisiini ja asusteisiini. Vähänkö meinaa karata käsistä tämän värin kanssa, mutta minusta se on vain niin kaunis ja hempeä, joten eihän sitä voi vastustaa.

Kevään Tallinnan matkalla, postaus löytyy täältä, en millään ennättänyt tehdä laukkuostoksia, vaikka niitä kaihoisasti katselin ja ihailin toisten bloggareiden olkapäillä. Otin sitten Tukholman matkalla, siitä löytyy postaus täältä, homman haltuuni ja ostin Silja Serenadelta itselleni laukun, ruusubeigeä. Mies kyllä ihmetteli, että taasko, mutta hei, eikö nainen tarvitsekin useamman kuin yhden laukun rientoihin? Miten mies ei tätä käsitä!

Guess on ollut sellainen laukkumerkki, ettei kirpaise niin kovin, kun sen ostaa ja ei haittaa, jos se ei kestä eläkepäiville saakka. Sisällä on muutama lokero kännykälle ja avaimille ja muulle pienelle tavaralle ja laukun saa suljettua vetoketjulla. 

Miten sopivasti sattuikaan, että nämä Isadoran uudet Get the Glow-meikkikokoelman meikitkin sointuvat tämän laukun kanssa samaan värimaailmaan. Hohtavat värit ja ihana kimallus läpi koko setin. Ei voi kuin huokailla kaiken tämän kimalluksen keskellä, kuten pikkutytöt konsanaan. Ihan on nyt sellainen Glamour-fiilis.

Kasvoille hologrammimaista hehkua

Kasvojen hehkutus jatkuu, joten tämä Isadora Face Glow Prisma Wheel, tuo 5 eri sateenkaaren sävyä ihollesi  ja lisäksi hologrammimaista hehkua. 

Aluksi ihmettelin, että miten tätä sitten käytetään? Vihreää ja lilaa ja koko kasvoilleko? Sävyjä voi käyttää yhdessä tai yksinään. Otsa, kulmaluu, poskipäät, nenänvarsi ja leuka ovat alueita, joihin hohdetta kannattaa sipaista. Maltilla ensin ja harjoitus tekee mestarin. 

Kokeilen ja testailen meikkien käyttöä yleensä iltaisin, kun tiedän, ettei enää tarvitse kotoa lähteä. Aamulla tehty meikki on illalla jo hiukan kulahtanut, joten tämän meikkipohjan päälle voi hyvin sutia näitä tuotteita, jotta tietää, kuinka ne toimivat ja että lopputulos ei ole koominen. 

Kesän juhlia ajatellen, kannattaa ennen juhliin lähtemistä kurkistaa ulkona peiliin, jotta näkee auringon vaikutuksen  meikissä. Joskus luonnonvalo voi olla todella armoton, vaikka sisällä meikki onkin näyttänyt ihan hyvältä, saattaa se ulkona olla luonnottoman tumma tai liian hohtava.

Kimallus huulilla

Huulilla kimaltaa tietysti ihanat huulikiillot,  Isadora Gloss Glace, upeissa hempeissä sävyissä. Huulikiiltojen tahmaisuus näissä kyllä tuntuu. Kimallusta voi sitten kokeilla vaikka huulipunan päälle, jos huulikiilto, juuri tuon tahmeuden takia, ei nappaa. Isadora Loose Lip Glitter-kimalletta rennosti vain sormenpäillä huulipunan päälle ja näin huulet näyttävät hemaisevilta, hiukan kosteilta ja suudeltavan säihkyviltä. 

Kimaltelevat kynnet

Kauniit kädet ja hyvin hoidetut kynnet ovat kesällä tärkeä juttu, joten ethän unohda niitä. Isadoralta löytyy myös kynsilakkoja, joissa on  kimallusta kerrakseen. Kauniisti helmeilevä kynsilakan väri hehkuu Isadoran Nail Glow uutuuksissa. Nämä ovat aika läpikuultavia, toimii hyvin, jos haluat vain kevyen lakkauksen, mutta kannattaa lakata useampaan kertaan, jos haluaa enemmän peittävyyttä.


Kevään juhliin näistä saa kyllä aika hemaisevan meikin, joka sopii niin nuorelle ylioppilaalle, kuin myös meille aikuisemmillekin naisille. 

Meikit pr-näytteitä

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *