Lifestyle

Naapurin Maalaiskanan Grillibileet

Minä olen melkein aina pitänyt syömisestä. Ihan lapsena saatoin olla vähän nirso, mutta niinhän ne lapset usein ovat. Minä syön paljon ja haluan ruokani maistuvan hyvälle. Itse olen keskinkertaista huonompi kokki, tai siltä se välillä tuntuu. Mutta perhe armollisesti syö tekemääni ruokaa ja joskus siitä saattaa tulla ihan maukastakin, kun oikein tsemppaan tai sitten siinä käy vaan mahdottoman hyvä tuuri.

Olin mielissäni kun minut kutsuttiin valmiin ruokapöydän ääreen Naapurin Maalaiskanan Grillibileisiin Teurastamolle ja siellä hääri kokkina ihan itse Jyrki Sukula, rentona ja reippaana. Jospa minäkin jotakin oppisin kokkailuista. 

Nyt oli kuitenkin grillaus-teemana ja sen puolen meillä hoitaa mies, eli ei minun tarvinnutkaan mitään oppia ottaa, vaan keskittyä vain syömään ja jutustelemaan blogikavereiden kanssa. 

Teurastamo,  Kalasataman vieressä on mielenkiintoinen paikkana, sillä siellä on oikeasti ennen ollut teurastuslaitos v 1933 ja nyt alue on täynnä ruokaravintoloita, terasseja ja siellä järjestetään  erilaisia tapahtumia syntymäpäivistä festivaaleihin. Tämä oli mielenkiintoinen kokemus ja suosittelen lämpimästi piipahtamaan alueella, jos sielläpäin liikkuu.

Menu oli seuraava: Naapurin Maalaiskanan Kanapekoniburger, BBQ-vartaat, Luuton koipireisi ja muutamia salaatteja sekä jälkiruuaksi ihania Jymy jäätelövalikoiman jäätelöitä.

Juomana oli mm. erikoisempia oluita kuten nämä kaksi kauniiden etikettien sisältämät oluet, Rölssi, jossa oli timjamia ja ei oikein tullut minun lempiolutta tästä ja sitten tämä kavereiden kehuma Kantaja, joka oli kuulemma pehmeä maultaan. 


Mies on kanaa kotona grillannut pallogrillillä ja se onkin aika haastavaa. Mies on kehitellyt omia jippoja, kuinka siinä onnistuu, mutta mitenhän käy nyt, kun otamme kokeiluun uusia Naapurin Maalaiskanan tuotteita. On niitä kokeiltava, kun kerran makuun pääsin. 

Tässä tiedotteessa on hiukan lisää tietoa:
Naapurin Maalaiskana
Naapurin Maalaiskana -tuotteet valmistaa suomalainen Kronfågel Oy, joka on osa pohjoismaista Scandi Standard -konsernia. Uskomme, että kun kananpojat kasvavat väljemmin, syövät paremmin ja voivat hyvin, ihmiset saavat lautasilleen parempaa kananlihaa. Tämän takia haluamme tehdä asioita koko ajan kestävämmin, laadukkaammin ja vähän paremmin.

Naapurin Maalaiskanan lintujen liha on 100-prosenttisesti suomalaista, GMO- ja antibioottivapaata. Naapurin Maalaiskananpojat syntyvät Maskussa sijaitsevassa hautomossamme ja kasvavat yhdeksällä tilalla Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Tuotteet leikataan ja pakataan Liedossa sijaitsevassa uudessa ja modernissa tuotantolaitoksessamme. Kronfågel työllistää tällä hetkellä noin 150 henkeä. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 18,5 miljoonaa euroa ja osuutemme suomalaisesta siipikarjamarkkinasta on noin kymmenen prosenttia.

Aiotko grillata kanaa kesällä?

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *